Stilling

Sommerjobb i Knowit 2019

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer mastergradsstudenter til å jobbe for oss sommeren 2019. Vi er på jakt etter studenter som vil være med å utvikle digitale løsninger for våre kunder sammen med oss. De fleste som har sommerjobb hos oss jobber med koding og systemutvikling på backend, frontend eller mobil.

I Knowit liker vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Kulturen vår preges åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Du vil jobbe med faglig relevante oppgaver som en del av et av våre kundeteam sammen med dyktige konsulenter. Normalt er sommerstudentene hos oss fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan ofte tilpasses individuelt - si gjerne i fra om du har spesielle ønsker/behov.

Send oss din søknad snarest - vi fyller plassene fortløpende utover høsten. Ta gjerne med karakterutskrifter - helst link til vitnemålsportalen, men vedlegg funker også. Vi ser gjerne at CV'en din inneholder litt detaljer om din kompetanse (f.eks. programmeringsspråk), i tillegg til oversikt over utdanning og eventuell erfaring. Du kan søke med webskjemaet (lenke til høyre), eller via epost til hei@knowit.no

Vi ønsker oss sommerjobbere i Oslo og Bergen. Marker tydelig i søknaden hvilken by du ønsker å jobbe i.

Sundtkvartalet, Knowit's hovedkontor i Oslo
Våre sommerjobbere sitter sammen med team enten på hovedkontoret eller ute hos kunder. De fleste av oss sitter på team-kontorer sammen med de vi jobber sammen med. Det første bildet over viser viser Sundtkvartalet, hovedkontoret i Oslo sentrum. Til høyre ser du N58, hovedkontoret i Bergen.


Sted Oslo eller Bergen
Emne Sommerjobb
Forretningsområde Alle
Del
Til toppen