Stilling

Sommerjobb i Knowit 2020


Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer bachelor- og master-studenter til å jobbe for oss sommeren 2020. Vi er på jakt etter studenter som vil være med å utvikle digitale løsninger for kunder som BankID, DNB og Ruter sammen med oss. De fleste som har sommerjobb hos oss jobber med programmering / systemutvikling på backend, frontend eller mobil.

I Knowit liker vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Kulturen vår preges åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Du vil jobbe med faglig relevante oppgaver som en del av et kundeteam med dyktige konsulenter. Normalt er sommerstudentene hos oss fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan ofte tilpasses individuelt – si gjerne i fra om du har spesielle ønsker.

Send oss din søknad snarest - vi fyller plassene fortløpende utover høsten. Ta gjerne med karakterutskrifter – helst link til vitnemålsportalen, men vedlegg funker også. Vi ser gjerne at CV-en din inneholder litt detaljer om din kompetanse (f.eks. programmeringsspråk), i tillegg til oversikt over utdanning og eventuell erfaring. Du kan søke via webskjemaet her, eller via e-post til hei@knowit.no


Vi ønsker oss sommerjobbere både i Oslo og Bergen. Marker tydelig i søknaden hvilken by du ønsker å jobbe i.

Sundtkvartalet, Knowit's hovedkontor i Oslo
Sted Oslo eller Bergen
Emne Sommerjobb
Forretningsområde Alle
Del
Til toppen