Stilling

Sommerjobb i Knowit i 2022, Bergen

Vi gleder oss til igjen å invitere bachelor- og masterstudenter til å jobbe for oss sommeren 2022. Vi er på jakt etter 10-12 studenter som vil være med og utvikle digitale løsninger for kunder som Storebrand, Fjordkraft og Vipps - sammen med oss.

De aller fleste av våre sommerjobbere studerer mastergrad eller er ferdig med 3. året på IT-studier. I Knowit er vi opptatt av både mangfold, tverrfaglighet og ulike erfaringsbakgrunner, så vi oppfordrer derfor alle som mener de har en spennende og relevant bakgrunn om å søke.

Kulturen vår preges av åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Du vil jobbe med faglig relevante oppgaver som del av et kundeteam, sammen med noen av våre dyktige utviklere, designere, testere og teamledere. Flere av dem har startet karrieren sin nettopp som sommerjobbere her hos oss.

Vi har sommerjobbere fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan ofte tilpasses individuelt – si i fra om du har spesielle ønsker. Vi kan love deg en innholdsrik sommer med utfordrende og spennende oppgaver – med mye sosialt samvær, fellesskap og aktiviteter.

Send oss din søknad snarest, vi fyller plassene fortløpende utover høsten. Det er fint om du tar med karakterutskrifter – helst link til vitnemålsportalen, men vedlegg funker også.

Det er supert om CV-en din inneholder detaljer om din kompetanse og erfaring (f.eks. hvilke programmeringsspråk du behersker, hvilke verv eller interesser du har), i tillegg til oversikt over utdanning og eventuell erfaring. Du søker aller enklest gjennom webskjemaet her, eventuelt kan du sende en søknad til sommerjobb@knowit.no

Knowit holder til i flotte og moderne lokaler i sjøkanten i Nøstegaten – fem minutters spasertur fra Torgalmenningen i retning Verftet og Nordnes.

Søknadsfristen er 14. oktober, men vi oppfordrer interesserte til å søke innen 1. oktober.

Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen