Sommerjobb i Knowit Oslo - 2024

Vil du ha en sommer som gir deg faglige utfordringer, reell erfaring fra kundeprosjekter - i tillegg til sosiale aktiviteter? Søk sommerjobb hos oss!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer bachelor- og master-studenter til å jobbe for oss sommeren 2024. Vi er på jakt etter studenter som vil være med og utvikle digitale løsninger for kunder som Entur, Vy, FjordTours, TV2, Nasjonalmuseet, Innovasjon Norge - sammen med oss.

I Knowit liker vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. De fleste som har sommerjobb hos oss jobber med design eller programmering / systemutvikling på backend, frontend eller mobil, samt analyse. 

Kulturen vår preges av åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Du vil jobbe med faglig relevante oppgaver som en del av et kundeteam, sammen med dyktige konsulenter. Normalt er sommerstudentene hos oss fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan ofte tilpasses individuelt – si i fra om du har spesielle ønsker. Vi kan love deg en innholdsrik sommer med spennende oppgaver og mye sosialt samvær og aktiviteter.

Send oss din søknad snarest - vi fyller plassene fortløpende utover høsten. Det er fint om du tar med karakterutskrifter – helst link til Vitnemålsportalen, men vedlegg funker også. Vi ser gjerne at CV-en din inneholder litt detaljer om din kompetanse (f.eks. programmeringsspråk), i tillegg til oversikt over utdanning og eventuell erfaring. Lever søknad og CV via webskjemaet her.

 

KXO_U7__DSC9285.jpg
Moderne lokaler i Universitetsgata 1.


Er du interessert i sommerjobb hos våre flotte kolleger i Knowit Bergen?
Ta en kikk på utlysningen deres her https://careernorway.knowit.no/jobs/3086301-sommerjobb-i-bergen-2024

Hanne Bergheim
Rekrutteringskoordinator
Til toppen