Stilling

Sommerjobb som utvikler i Stavanger

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer mastergradsstudenter til å jobbe for oss sommeren 2018. Vi er på jakt etter studenter som har fullført minst 3 år av en mastergrad innen IT, og som vil være med å utvikle digitale løsninger for våre kunder i Stavanger. De som får sommerjobb hos oss vil jobbe med koding og systemutvikling - så ta med i søknaden hvilke programmeringsspråk og plattformer du er vant til.

I Knowit liker vi å befinne oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Kulturen vår preges åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og vilje til stadig å utvikles. Du vil alltid jobbe med faglig relaterte utfordringer sammen med dyktige konsulenter i et av våre kundeteam. Normalt er sommerstudentene hos oss fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan i noen tilfeller tilpasses litt individuelt - si gjerne i fra om du har spesielle ønsker/behov.

Send oss din søknad snarest - vi fyller plassene fortløpende. Husk å få med relevante papirer som en fullstendig CV og karakterutskriftene fra høyere utdanning (bruk gjerne vitnemålsportalen). Vi ser gjerne at CV'en din inneholder litt detaljer om din kompetanse, i tillegg til utdanning og eventuell erfaring. Du kan søke med webskjemaet (lenke til høyre), eller via epost til hei@knowit.no

Sted Stavanger
Emne Sommerjobb
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen