Stilling

Strategisk innholdsrådgiver/ konsulent

Knowit er et konsulentselskap som skaper verdier for kundene våre, ved å tilby grenseoverskridende leveranser på tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions.

Det som skiller oss fra andre konsulentselskaper er vår evne til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og teknologi. Vi er drøyt 1 850 medarbeidere fordelt på 14 lokasjoner i Sverige og Norge, samt en i hvert av landene Danmark, Estland, Finland og Tyskland.

Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine mål. Vi er idédrevet og oppmuntrer innovasjon, entreprenørskap og personlig engasjement. Alle medarbeidere har eget beslutningsmandat og kan vokse både i sin yrkesrolle og som menneske. Vår måte å jobbe på, og hvordan vi organiserer oss, passer inn i dagens skiftende verden med ny teknologi, nye arbeidsmåter og nye forretningsmodeller.

Vi er fremdeles akkurat like nysgjerrige – og klare for forandring – som ved starten i 1990. Ved å forene kreativ styrke og strategisk kompetanse med lidenskap for teknologi, tenker vi både nytt og annerledes – og finner alltid nye veier.

Strategisk innholdsrådgiver

Knowit Experience Oslo jobber med mange store kunder innen design, utvikling, kommunikasjon og digital markedsføring. Vi opplever stadig økt etterspørsel etter godt innhold blant eksisterende og nye kunder, og trenger derfor nå flere strategiske innholdsrådgivere.

Vi ser etter folk som er dyktige, grundige og nysgjerrige, og som kan utvikle og forvalte innhold for våre kunder. Du kommer til å ha løpende kundekontakt, drive rådgivning, sørge for oppfølging og du kommer til å skrive tekst. Mye tekst, alt fra innhold til nettsteder, annonser, magasinstoff, epost, reklametekst med mer.

Våre prosjekter er alltid basert på innsikt og analyse, og du kommer til å samarbeide med både utviklings- design- og marketingteam. Du kommer også til å bidra med rapportering og analyse av bruker- og besøksdata i flatene vi jobber med.

Du bør trives med å håndtere både små prosjekter med korte frister, og mangeårige tyngre prosjekter med store tverrfaglige team både hos oss og hos kundene våre. Kompetansen din er etterlengtet både internt og hos kundene våre, og du må være komfortabel med å dele kunnskap i workshops og via opplæring, både internt og ute.

Ønskede kvalifikasjoner:

Minimum 2 års arbeidserfaring med tekst og innhold.

Utdannelse innen markedsføring/reklame/kommunikasjon.

Rask og effektiv skribent som er både glad i, og god til å skrive, både på norsk og engelsk.

Erfaring med SEO, Google Analytics og publiseringsverktøy.

Erfaring med, eller kunnskap om, kundelojalitet, CRM og Marketing Automation.

Evne og lyst til å jobbe med flere parallelle kundeprosjekter.

I tillegg er det viktig at du er snill, raus og hyggelig.


Vi kan tilby:

En sentral rolle i Norges sterkeste digitale fagmiljø.

Spennende prosjekter for interessante kunder som setter pris på godt innhold.

Tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage løsninger som funker.

Stor grad av selvstendighet.

Konkurransedyktige betingelser.

Utviklingsmuligheter gjennom deltakelse på kurs og seminarer.

Hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler (med en av Oslos beste takterrasser) i Sundkvartalet sentralt i Oslo.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Lars Erik Austad på 92 84 52 88 eller larserik@knowit.no. Vi snakkes!

Sted Oslo
Emne Marketing
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen