Stilling

Systemutvikler Backend, Mobil og/eller Frontend

I Oslo finnes det et selskap der nesten alle de ansatte er systemutviklere, og hvor målet er at alle skal glede seg til å gå på jobb. Vi snakker om et av de største selskapene i Knowit-konsernet, med hovedkontor i Lakkegata i Oslo.

Hos oss mener vi at...

  • Det er utviklerene som er ekspertene på teknologi - det er grunnen til at alle våre ansatte får tid til å leke og lære i arbeidstiden. Fagarbeid legger grunnlaget for hvilke teknologier vi satser på i fremtiden, og teknologier som React, Kotlin og Docker er eksempler på ting vi lærte oss i på fagtid og som nå brukes i mange av prosjektene våre.
  • Man jobber best med folk man kjenner - dermed er det viktig å sørge for samhold og et godt forhold til våre kollegaer. Det er alltid noe sosialt som skjer hos oss: De fleste er med på noe, og noen er med på alt. Bruk et minutt på å se videoen om oss for noen eksempler på hva man kan oppleve i løpet av et år i Knowit.
  • Det man lager bør gjøre samfunnet bedre - hos oss får vi til dette fordi kundene våre er velkjente samfunnsaktører innenfor områder som kollektivtrafikk, undervisning, skatt og pensjon, bank, media, osv. Det er lett å se hvordan systemene vi lager er til hjelp for mange hundre tusen mennesker hver eneste dag.
  • Uten de ansatte finnes ikke selskapet - derfor vi har en ledelse som legger vekt på gjensidig forståelse og tillit, og som setter pris på engasjement. Og både ledelse og kollegaer er ansvarlige for at alle har det bra på jobb. Selvsagt blir det kriser også hos oss. Men lederene våre har selv levd av å skrive kode, og mange av dem gjør det fortsatt (og er ledere på deltid). Dermed er det lett å bli tatt på alvor som systemutvikler. Og vi har både kultur og rutiner som støtter opp om den ansatte: Er du blitt gørr lei av prosjektet? Vi garanterer prosjektbytte innen 3 måneder. Blir du syk et par uker? Du får uansett bonus basert på hvor bra selskapet gjør det som helhet, og helseforsikringen kan hjelpe deg med eventuell behandling. Og mye annet.

Selv om vi er mange, vil vi gjerne bli flere - det er alltid noe nytt å lære av nye mennesker! Det spiller ingen rolle om du er nyutdannet eller har holdt på i årevis, vi er uansett på utkikk etter deg som har høyere utdanning innen fagfeltet (bachelor eller master), og som:

  • ENTEN kan programmere i Java (alternativt enten Scala eller Kotlin)
  • ELLER kan programmere i JavaScript og er forholdsvis komfortabel med moderne rammeverk som React eller Vue.
  • ELLER kan programmere for mobil enten på iOS (i Swift eller Objective C) eller Android (i Java eller Kotlin)

(Det gjør selvfølgelig ingenting om du oppfyller mer enn et krav, men vi forlanger det ikke. ;-) )

I hverdagen jobber vi tett på mange andre mennesker - kollegaer, kunder, brukere og andre. Derfor ønsker vi noen som trives med andre mennesker, og som er flink til å kommunisere på norsk, både muntlig og skriftlig. Vi bryr oss ikke om du er nyutdannet eller om du har holdt på i årevis - hvis du vil være en del av en åpen og innkluderende gjeng som brenner for å lage best mulige softwareløsninger, så vil vi gjerne få kontakt med deg!

Send oss CV'en din i dag. Kanskje blir drømmejobben din?

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen