Stilling

Systemutvikler Backend, Mobil og/eller Frontend

I Lakkegata 53 i Oslo sitter 100 utviklere som alle har sine meninger om hvordan vi best mulig kan løse de utfordringene vi har. Vi har en kultur som preges av åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Gode diskusjoner og faglig utvikling for alle verdsettes høyt, og når vi først har blitt enige oss imellom, har vi gjerne argumenter som er gode nok til at kunden blir overbevist også. På den måten blir det gode løsninger for alle.

Nå er vi på utkikk etter nye kollegaer på alle deler av fagfeltet, uansett om du trives best med frontend-utvikling og Javascript, om du helst vil jobbe med native mobilutvikling på Android eller iOS, eller om du føler deg mest hjemme på Java-plattformen i backend-verdenen. Hos oss bruker vi mye React på frontend, men følger nøye med på de siste trendene for å hele tiden utvikle oss. Backend jobber vi gjerne ogsåmed alternative språk, som for eksempel Scala eller Kotlin.

I hverdagen jobber man tett på både kollegaer, systemutviklere og arkitekter fra andre selskaper, designere og driftere, og ikke minst: kundene selv. Derfor ønsker vi noen som trives med å jobbe medandre mennesker, òg som er flink til å kommunisere på norsk, både muntlig og skriftlig. Hos oss har de aller fleste en mastergrad, og det ønsker vi gjerne at du har også! Vi bryr oss ikke om du er nyutdannet eller om du har holdt på i årevis - hvis du vil være en del av et stort miljø som brenner for å lage best mulige softwareløsninger, så vil vi gjerne få kontakt med deg!

Faglig utvikling står sterkt hos oss. Vi ønsker at våre utviklere får tid til å leke med og lære seg nyeteknologier, og prioriterer derfor tid til dette som en del av arbeidshverdagen. I dag har vi aktive faggrupper innenfor mange forskjellige felt; Hardware, JVM, Javascript, Rust, Elm, AI osv. Fagarbeidet legger grunnlag for hvilke teknologier vi satser på i fremtiden, og både React, Scala, Docker, Spark, Swift, Rails, Xamarin og Kotlin er eksempler på teknologier som først dukket opp i fagprosjekter før de havnet ireelle prosjekter hos kunder. Vi bruker også tid på fagsamlinger; de fleste større konferanser innenforfagfeltet vårt får besøk av oss hvert år, og vi arrangerer selv to fagsamlinger i året. Om våren har vi et kortere seminar i Oslo-området, og på høsten reiser vi utenlands for et litt lengre seminar. Tidligere har vif.eks vært i Madrid, Praha, Reykjavik og Lisboa!

Samlinger på tvers av prosjekter er viktig for å beholde samhold og et godt forhold til våre kollegaer. Vi arrangerer derfor mange sosiale arrangementer, og har noe for en hver smak. Vi har faste arrangementer som fredagspils og internmøter, større eventer med julebord og sommerfest, forskjellige aktivitetsgrupper som fotballgruppe og løpegruppe, i tillegg til kuriositeter som stein-saks-papirturnering og akekjøring ned korketrekkeren. De fleste er med på noe, og noen er med på alt!

Hvis et levende miljø med stort engasjement for å utvikle seg sammen, både faglig og sosialt, høres ut som det kan passe for deg, så ta kontakt. Kanskje blir drømmejobben din?

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen