Stilling

Systemutvikler Backend, Mobil og/eller Frontend

I Oslo finnes det et selskap der nesten alle de ansatte er systemutviklere, og hvor målet er at alle skal glede seg til å gå på jobb. Det er Knowit Objectnet.

Vi er et av de største selskapene i Knowit konsernet og du finner oss lokalisert sentralt i Oslo. Hos oss mener vi at...

 • Det er utviklerne som kan teknologi
  - det er grunnen til at alle våre ansatte får tid til å leke og lære i arbeidstiden. Fagarbeid legger grunnlaget for hvilke teknologier vi satser på i fremtiden, og teknologier som React, Kotlin og Docker
  er eksempler på ting vi lærte oss i på fagtid for noen år siden og som nå brukes i mange av prosjektene våre.
 • Man jobber best med folk man kjenner
  -dermed er det viktig å sørge for samhold og et godt forhold til våre kollegaer. Det er alltid noe sosialt som skjer hos oss: De fleste er med på noe, og noen er med på alt. Bruk et minutt på å se videoen vår
  for noen eksempler på hva man kan oppleve i løpet av et år i Knowit.
 • Det man lager bør gjøre samfunnet bedre
  - hos oss får vi til dette fordi kundene våre er velkjente samfunnsaktører innenfor områder som kollektivtrafikk, undervisning, skatt og pensjon, bank, media, osv. Det er lett å se hvordan systemene vi lager er til hjelp for mange hundre tusen mennesker hver eneste dag.
 • Uten de ansatte finnes ikke selskapet
  - derfor vi har en ledelse som legger vekt på gjensidig forståelse og tillit. Det er viktig for oss at alle har det bra på jobb. Selvsagt blir det kriser også hos oss. Men lederene våre har selv levd av å skrive kode, og mange av dem gjør det fortsatt på deltid. Det gjør det lett å bli tatt på alvor som systemutvikler. Og vi har både kultur og rutiner som støtter opp om den ansatte: For eksempel legger vi til rette for raskt prosjektbytte dersom du ber om det, vi har gode forsikringsordninger, og lønnsmodellen vår er lagt opp til at du får bonus selv om du skulle få litt fravær.
 • Engasjement er viktig
  - alt vi gjør har noen funnet på, og som oftest er det våre ansatte. Hvis noen har en god idé, så får de det som skal til for å følge den opp. Ideen kan være nesten hva som helst: Å arrangere noe sosialt, lære seg noe nytt, selge oss inn til en ny kunde, finne en ny måte å rekruttere på eller kanskje starte en ny underavdeling - alt som gjør oss bedre er velkomment. Hos oss kan du bygge din egen karriere ved å ta ansvar for de tingene du synes er interessante.

Høres dette ut som noe du vil være en del av?

 

Selv om vi er mange, vil vi gjerne bli flere
- det er alltid noe nytt å lære av nye mennesker! Vi er på utkikk etter deg som har høyere utdanning innen fagfeltet, og som:

 • ENTEN
  kan programmere et av språkene Java, Scala eller Kotlin.
 • ELLER
  kan programmere i JavaScript og er forholdsvis komfortabel med moderne rammeverk som React eller Vue.
 • ELLER
  kan programmere for mobil enten
  på iOS (i Swift eller Objective C) eller
  Android (i Java eller Kotlin)

(Det gjør selvfølgelig ingenting om du oppfyller mer enn et krav, men vi forlanger det ikke. ;-) )

I hverdagen jobber vi tett på mange andre mennesker
- kollegaer, kunder, brukere og andre. Derfor ønsker vi noen som trives med andre menneske og som er flink til å kommunisere på norsk, både muntlig og skriftlig. Vi bryr oss ikke om du er nyutdannet eller om du har holdt på i årevis - hvis du vil være en del av en åpen og inkluderende gjeng som brenner for å lage best mulige softwareløsninger, så vil vi gjerne få kontakt med deg!

Send oss CV'en din i dag. Kanskje blir drømmejobben din?

Til toppen