Stilling

Systemutvikler på Sørlandet

Knowit Sør er et konsulenthus med fokus på konsulentene! Hos oss står trivsel, faglig utvikling, mulighet for å utgjøre en forskjell og samhold i høysetet. Vi er stolte av at våre ansatte gir tilbakemelding om at det er akkurat dette som gjør Knowit Sør til en foretrukket arbeidsgiver. Vi har lyktes med å skape en vinnende kultur med en sammenspleiset og faglig sterk gjeng i et robust og trygt selskap. Nå er vi klare for å ta sats og invitere med oss flere faglig motiverte medarbeidere som ønsker å arbeide med de store og viktige oppdragene på Sørlandet.

Er du en dyktig front-end, back-end eller full-stack utvikler som ønsker å være en del av et motiverende, lekent og utforskende miljø så kan det være muligheter for deg i Knowit sin virksomhet på Sørlandet.

Du vil jobbe i noen av landsdelen og landets mest spennende og viktige prosjekter og være en del av et raust og godt miljø hvor du får anledning til å videreutvikle deg!

Du lar deg inspirere av å skape nye løsninger og å bidra i prosjekter som betyr noe for samfunnet vi lever i. Du liker å ha et høyt faglig fokus, trives med å jobbe i uformelle omgivelser, liker korte beslutningsveier og har lyst til å være med å påvirke retningen til selskapet du jobber i.

Du bør ha relevant høyere utdanning på bachelor-nivå.

Du har god erfaring med utvikling på én eller flere av teknologiene .NET, Java, eller Javascript-baserte rammeverk.

Du er en dyktig og ryddig utvikler med gode samarbeidsevner som liker å lage løsninger i samarbeid med andre.

Du er nysgjerrig på hvordan teknologien kan utnyttes til å lage digitale løsninger som er til det gode for menneske og samfunn.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår med overskuddsdeling.

Du blir med i vårt Myldr-konsept med en fast dag i måneden med egenutvikling.

Sted Kristiansand
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen