Stilling

Talentprogram 2022


Er du snart ferdig med studiene, eller er i starten av karrieren? Liker du tanken på å jobbe sammen med andre fageksperter i tverrfaglige team? Da kan du være aktuell for Knowit talentprogram 2022.

Vi søker nye talenter til vårt Talentprogram 2022 – Knowit Experience Oslo

Som talent i Knowit blir du fast ansatt og får et skreddersydd program som passer din utdanning og motivasjon. Gjennom et solid startprogram med faglige workshops, teambuilding-aktiviteter og casearbeid, blir du kjent med hvordan vi jobber. Deretter kommer du raskt over i kundeprosjekter, der du bidrar som en likestilt fagressurs. Hos oss får du en fag- og karrierementor som guider og støtter deg både med faget, rollen din, og i din personlige utvikling. Du får også en dedikert fadder som hjelper deg med alt det praktiske. I tillegg vil du ha flere andre ferskinger rundt deg hele tiden – dere kommer til å bli en sammensveiset gjeng!


Oppstart er 22. august 2022.

Om deg:

Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring

Ønske om å jobbe som konsulent med ulike kundeoppdrag i offentlig og privat sektor

Engasjert, kreativ og nysgjerrig

God lagspiller

Gode kommunikasjonsegenskaper

Ønske om å bidra til Knowit, både faglig og sosialt

Om Knowit:

I Knowit liker vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, design og strategi. Vi søker de som ønsker å jobbe med design eller programmering / systemutvikling på backend, frontend eller mobil, samt analyse.

Har du spørsmål om talentprogrammet, eller er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Knowit?

Kontakt vår hyggelige HR direktør!

Ine Mari Molteberg-Bøhn, HR direktør

ine.bohn@knowit.no
Sted Oslo
Emne Talentprogram
Forretningsområde Experience
Til toppen