Stilling

Teknisk tester i et sterkt fagmiljø med høy trivsel

Hvem er vi?

Det største og beste fagmiljøet for å jobbe med test og kvalitet i Bergen finner du i Knowit, nærmere bestemt Knowit Consulting Bergen AS. Her har vi samlet en gjeng med dyktige testere, testledere, utviklere og prosjektledere som er opptatt av at IT-løsninger skal fungere på en ordentlig måte og gi brukerne gode opplevelser.

Vi jobber mye ute hos kundene våre, både i kortere og lengre oppdrag, og vi sitter ofte i kundens lokaler, i kundens prosjekter. Vi jobber sammen både med egne kolleger, med kundens egne ansatte, eller med mennesker fra andre konsulentselskaper. Vår erfaring er at dette er både lærerikt og trivelig, og vi lærer mye om forskjellige bransjer. Vi jobber i spennende prosjekter, ofte med IT-løsninger som ligger teknologisk langt fremme.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som brenner for å sikre god kvalitet på våre kunders digitale tjenester gjennom arbeid med teknisk test, testutvikling og testautomatisering. IT-faget er i konstant utvikling og innenfor test gjelder "shift-left" både hos oss og våre kunder, og behovet for tekniske testere er økende hos oss.

Vi trenger mennesker som identifiserer seg med flere av følgende stikkord: Test, kvalitet, kravhåndtering, brukeropplevelse, struktur, nøyaktighet, ansvar, eierskap og risiko.

Kvalifikasjoner

  • Du tar ansvar og gjør egne valg som skaper gode løsninger.
  • Du er stolt av, og deler gjerne, din gode fagkompetanse med kollegaer, men er langt fra utlært.
  • Du har allerede 1-5 års erfaring med teknisk test eller utvikling.
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad.
  • Du har erfaring med teknologier, rammeverk og applikasjoner som: JavaScript, Rest-Api, AngularJS, Protractor og Postman eller tilsvarende


I tillegg til å ha en passende faglig profil, så trenger våre konsulenter egenskaper som gjør at de kan snakke med ulike mennesker i ulike roller, f.eks. en styringsgruppe, en prosjektleder, en utvikler eller arkitekt, folk som jobber med drift og forvaltning, samt med sluttbrukere. Arbeidsspråket vårt er norsk, så det må du beherske svært godt både skriftlig og muntlig, i tillegg til engelsk.

Hva kan vi tilby?

Knowit har sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel og hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø bestående av dyktige og inspirerende kollegaer innenfor test, utvikling og prosjektledelse. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kurs, konferanser, interne fagkvelder og ikke minst relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos Knowit vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger og har gode helse- og forsikringsordninger.

Høres dette interessant ut?

Send oss en søknad med din CV. Ta evt. kontakt med Morten Risnes Engelsen på telefon 48 88 98 78 for en uforpliktende samtale.

Sted Bergen
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen