Stilling

Test og kvalitet i et sterkt fagmiljø med høy trivsel

Det største og beste fagmiljøet for å jobbe med test og kvalitet i Bergen finner du i Knowit, nærmere bestemt i virksomheten Knowit Consulting Bergen AS. Her har vi samlet en gjeng med dyktige fagfolk som har det gøy sammen, og som er opptatt av at IT-løsninger skal fungere på en ordentlig måte og gi brukerne gode opplevelser.


Vi jobber mye ute hos kundene våre, både i kortere og lengre oppdrag, og vi sitter ofte i kundens lokaler, i kundens prosjekter. Vi jobber sammen både med egne kolleger, med kundens egne ansatte, eller med mennesker fra andre konsulentselskaper. Vår erfaring er at dette er både lærerikt og trivelig, og vi lærer mye om andre virksomheter, bransjer, og ikke minst om oss selv i møte med andre mennesker.


Dersom du tenner på å jobbe med test og kvalitet i en virksomhet med høy trivsel - så er du kanskje en match med oss.

Faglig sett trenger vi mennesker som identifiserer seg med flere av følgende stikkord: Test, kvalitet, kravhåndtering, brukeropplevelse, struktur, nøysomhet, nøyaktighet, oppfølgning, ansvar, eierskap, risiko, ordentlig, integritet.

I tillegg til å ha en passende faglig profil, så trenger våre konsulenter egenskaper som gjør at de kan snakke med ulike mennesker i ulike roller, f.eks. en styringsgruppe, en prosjektleder, en utvikler eller arkitekt, folk som jobber med drift og forvaltning, samt med sluttbrukere.

Det kan være en fordel om du har noe teknisk bakgrunn, men det er ikke et krav. Det er også en fordel om du har en Bachelor eller en Master innenfor et fagfelt, men det er ikke et absolutt krav. Vi er mest opptatt av din personlige profil og egenskaper. Arbeidsspråket vårt er imidlertid norsk, så det må du beherske svært godt både skriftlig og muntlig.

Kundene våre er som regel godt kjente mellomstore eller store virksomheter både innen privat og offentlig sektor. Vi jobber i spennende prosjekter, ofte med IT-løsninger som ligger langt fremme rent teknologisk.


Vårt største fortrinn er kanskje at vi er en veldig fin gjeng med høy grad av trivsel, og vi har stor vekt på faglig utviklings og sosiale aktiviteter. De siste årene har vi eksempelvis vært på langhelger både i Roma, Barcelona, Brighton, Island, Amsterdam, samt mer lokale utflukter som f.eks. vintertur med hele familien til Myrkdalen for å stå på ski og ha det gøy.


Vi har stor faglig bredde i gjengen vår, med senior fagfolk både innen test, utvikling, arkitektur, sikkerhet, prosjektledelse, infrastruktur, med mer.

Sted Bergen
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen