Stilling

Testutvikler eller testautomatiserer

Vi er på jakt etter engasjerte, dyktige og trivelige kolleger som ønsker å sikre rett kvalitet for brukerne gjennom testutvikling og testautomatisering.

I Knowit jobber vi med test og kvalitetssikring for noen av Norges største og viktigste virksomheter. Knowit er i sterk vekst innenfor fagfeltet og har en økende oppdragsmengde blant våre kunder. Som ansatt i Knowit vil du også få være med på å sette ditt preg på egen arbeidsplass og videreutvikle strategien vår innen test og testledelse.


Hvem er vi?

Vi er totalt over 200 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring i Knowit. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med rett kvalitet – og at løsningene skaper fornøyde brukere. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner og lokal forankring. Vi har stor nytte av samarbeid med våre kollegaer i Norden samtidig som vi jobber tett lokalt i Oslo. Gjennom vår Knowit Quality Family og fagtreff i Quality Chapter bygger vi faglig ekspertise og sosialt nettverk.

Lær mer om Knowit og se videoer fra våre fagrupper på YouTube


Hvem er du?
Vi ser etter deg som vil sikre rett kvalitet for brukerne gjennom testutvikling og testautomatisering. IT-faget er i konstant utvikling og innenfor test gjelder "shift-left", både hos oss og våre kunder. Behovene for testutvikling og automatisering er i stor vekst og vi har stor etterspørsel etter flinke konsulenter fra mange kunder.

Vi håper du kjenner deg igjen i følgende:

  • Du er proaktiv og tar egne valg som skaper gode løsninger for deg selv og dine kollegaer. Grønt lys er standarden.
  • Du er stolt av, og deler gjerne av din fagkompetanse, men er langt fra utlært. Du trives med å lære nye ting. Fortell oss gjerne hvordan du vil jobbe med å videreutvikle deg selv og dine kolleger.
  • Du har minst 1 års erfaring med testutvikling og/eller testautomatisering og kjenner til relevante verktøy og rammeverk som f.eks.: Cypress, Playwright, Mabl, Katalon, Jest, Jasmine, Mocha, Selenium, Karma, Cucumber, JMeter, Gatling, Postman eller andre.
  • Du kan lese og forstå kode og har gjerne noe praktisk erfaring med å utvikle selv i JavaScript, TypeScript, Python, Java eller .NET.
  • Du har et ønske om å utvikle deg videre innenfor testutvikling, testautomatisering, ytelsestesting eller tilgrensende fagfelt.
  • Du er junior eller senior, med ønske om å lære nye ting og utvikle deg selv som konsulent.


Hva kan vi tilby deg?

Knowit tilbyr et sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø bestående av dyktige og inspirerende kollegaer på tvers av fagfelt. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kurs, konferanser, interne fagkvelder og få utvikle deg på relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos oss vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder.

Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige lønnsbetingelser, med god fastlønn og en generøs bonusordning, som lar deg ta del av selskapets suksess. I tillegg har vi svært gode helse- og forsikringsordninger som gir deg god trygghet som ansatt.


Om dette passer for deg?

Da må du ta kontakt! Du trenger ikke å skrive en kjempelang søknad - vi trenger bare nok informasjon til å vurdere erfaringen din, og noen linjer om hva ved stillingen som interesserer deg, i en CV eller LinkedIn-profil.

Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med daglig leder Kristian Brandser: +47 977 69 594 for en uforpliktende samtale.


Kristian Brandser
Daglig leder, Knowit Quality
Bli kontaktet
Bli kontaktet
Til toppen