Stilling

6 x Testutvikler / Testautomatiserer / Teknisk tester

I Knowit jobber vi med test og kvalitetssikring for noen av Norges største og viktigste virksomheter.

Vi er på jakt etter sosialt engasjerte og faglig erfarne konsulenter som ønsker å jobbe med testutvikling og testautomatisering i smidige prosjekter.

Knowit er i sterk vekst innenfor fagfeltet med en økende oppdragsmengde blant våre kunder. Som testutvikler i Knowit vil du være med på å sette ditt preg på vår offensive satsning på test, testutvikling og testautomatisering.

Hvem er vi?

Vi er over 200 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring i Knowit. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med rett kvalitet og at løsningene skaper fornøyde brukere. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner og lokal forankring. Vi har stor nytte av samarbeid med våre kollegaer i Norden samtidig som vi jobber tett lokalt i Oslo. Gjennom vår Knowit Quality Familiy og fagtreff i Quality Chapter bygger vi faglig ekspertise og sosialt nettverk.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som brenner for å sikre god kvalitet på våre kunders digitale tjenester gjennom arbeid med testutvikling og testautomatisering. IT faget er i konstant utvikling og innenfor test gjelder "shift-left" både hos oss og våre kunder, behovet for testutvikling er derfor økende hos oss.


Vi håper du kjenner deg igjen i følgende:

  • Du tar ansvar og gjør egne valg som skaper gode løsninger for deg selv og dine kollegaer. Grønt lys er standarden.
  • Du er stolt av, og deler gjerne av din gode fagkompetanse, men er langt fra utlært. Du trives med å lære nye ting. Beskrive gjerne hvordan du jobber med deling av kompetanse og hvordan du tilegner deg ny kompetanse.
  • Du har allerede 1-5 års erfaring med testutvikling og/eller testautomatisering og har erfaring og/eller kjennskap til relevante verktøy og rammeverk, for eksempel Selenium Webdriver, SoapUI, Postman, Katalon, Stormrunner, UFT/QTP, Cypress, Jest, Jasmine, Karma, Nightwatch, Cucumber, JMeter, LoadRunner, Gatling, WireMock, Appium eller tilsvarende. Kompetanse innen testrammeverk, testverktøy og eventuelle programmeringsspråk bes synliggjort i CV.
  • Du har et ønske om å spesialisere deg ytterligere innenfor testutvikling, testautomatisering, ytelsestesting eller tilgrensende fagfelt.
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad.

Hva kan vi tilby?

Knowit har sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø med dyktige og inspirerende kollegaer på tvers av ulike fagfelt. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifiseringer, kursing, konferanser, fagkvelder og ikke minst relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos Knowit vil du delta i prosjekter for flere av Norges mest spennende og anerkjente kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger og som ansatt hos oss tar du del i våre fellesgoder inkludert en svært god helse- og forsikringsordning.


Høres dette interessant ut?

Send oss en søknad med din CV.

Ta også gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig Anne B. Kjørstad på telefon 982 29 765 for en uforpliktende samtale.


Note: Due to the nature of this position, which includes daily communication with our clients, all candidates must be fluent in Norwegian, Swedish or Danish (spoken and written level required: B2 / Bergenstest).

Sted Oslo
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen