Stilling

Testutvikler eller testautomatiserer

I Knowit jobber vi sammen med flere av Nordens største og viktigste virksomheter for å skape et bærekraftig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

Vi er på jakt etter sosialt og faglig engasjerte konsulenter som ønsker å jobbe med testutvikling og testautomatisering for å sikre kvaliteten i smidige prosjekter.

Knowit er i sterk vekst innenfor fagfeltet med en økende oppdragsmengde. Som del av Knowit Quality vil du sette ditt preg på vår satsning innenfor test, testutvikling og testautomatisering.

Hvem er vi?

Vi er 200 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring i Knowit. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med rett kvalitet og at løsningene deres får fornøyde brukere. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner og lokal forankring. Vi har stor nytte av samarbeid med våre 2500 gode kollegaer i Norden samtidig som vi jobber tettest med de andre Knowit-konsulentene lokalt i Oslo (650 flotte mennesker) og nærmest i vår Knowit Quality avdeling (15 fantastiske kvalitetsentusiaster).

Lær mer om Knowit og se videoer fra våres fagrupper på YouTube

Hvem er du?

Vi ser etter deg som vil sikre rett kvalitet for brukerne gjennom testutvikling og testautomatisering. IT-faget er i konstant utvikling og innenfor test gjelder "shift-left" både hos oss og våre kunder. Behovet for testutvikling er i stor vekst og med stor etterspørsel etter konsulenter.


Vi håper du kjenner deg igjen i følgende:

  • Du er proaktiv og tar egne valg som skaper gode løsninger for deg selv og dine kollegaer. Grønt lys er standarden.
  • Du er stolt av, og deler gjerne av din fagkompetanse, men er langt fra utlært. Du trives med å lære nye ting. Fortell oss gjerne hvordan du vil jobbe med å videreutvikle deg selv og dine kolleger.
  • Du har 1 års erfaring med testutvikling og/eller testautomatisering og kjenner til relevante verktøy og rammeverk som; Cypress, Selenium Webdriver, Mabl, Katalon, Protractor, Jest, Jasmine, Mocha, Playwright, Karma, Cucumber, JMeter, Gatling, Postman eller andre.
  • Du kan lese og forstå kode og har gjerne noe praktisk erfaring med å utvikle selv i JavaScript, Python, Java eller .NET.
  • Du har et ønske om å utvikle deg videre innenfor testutvikling, testautomatisering, ytelsestesting eller tilgrensende fagfelt.
  • Du er junior eller senior med ønske om å lære nye ting som konsulent.


Hva kan vi tilby?

Knowit har sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø med dyktige og inspirerende kollegaer på tvers av ulike fagfelt. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifiseringer, kursing, konferanser, fagkvelder og ikke minst relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos Knowit vil du få delta i prosjekter for flere av Norges mest spennende og anerkjente kunder.

Vi tilbyr selvfølgelig gode lønns- og pensjonsordninger og som ansatt hos oss tar du del i våre gunstige fellesgoder inkludert en raus god helse- og forsikringsordning.


Høres dette interessant ut?

Send oss en søknad med CV

Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt med daglig leder Kristian Brandser på telefon 977 69 594 for en uforpliktende samtale.


Note: Due to the nature of this position, which includes daily communication with our clients, all candidates must be fluent in Norwegian, Swedish or Danish (spoken and written level required: B2).

Sted Oslo
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Til toppen