Stilling

Til vårt Fintech-team søker vi Arkitekter, Fullstack utviklere og Tjenestedesignere


Hver dag tenker vi på hvordan vi skal bruke ny teknologi for å skape nye løsninger, muligheter og verdi for samfunnet. Knowit sin forretningside bygger på digitalt entreprenørskap, og vår styrke er utvikling av talenter innenfor produkt- og tjenestedesign, prosjektledelse, agil løsningsutvikling og management consulting – med en felles lidenskap for mulighetene som kan skapes i en digital verden. Vi tilbyr en slagkraftig kombinasjon av kapasitet og erfaring som gjør oss unike i Nordisk sammenheng.


Knowit Solutions skal nå ansatte arkitekter, fullstack utviklere, teknologer og tjenestedesignere til fintech satsning!


De endringene vi ser innen bank og finans er bare begynnelsen, og Knowit er med på å definere fremtiden. De mest innovative og verdiskapene tech løsningen er enda ikke skapt.


Knowit Solutions har tatt en ledene posisjon innen fintech-markedet i Oslo. Vi jobber med noen av de mest avansere og nytenkende kundene om de neste løsningene. Knowit Solutions har allerede levert bransjeendrende løsninger, som har vært med å endre bank- og finansbransjen i Norden.

Ovenfor våre kunder er vi ikke et konsulentselskap som leverer smarte hoder på time basis, men en genuin teknologipartner, som tar eierskap for hele det teknologiske aspektet. Vi er våre kunders utviklingsavdeling. Dette gir oss muligheten til reelt kunne forstå våre kunders utfordringer, forretningsmessig og teknologisk. Eller sagt på en annen måte - Vi skaper de nye løsningene.

Nå søker vi flere kollegaer som kan fortsette med pionerarbeid i tett samarbeide med fantastiske kollegaer og kunder, som er ledende og innovasjonsdrivende bank- og finansinstitusjoner.

Dersom du har erfaring med bank-løsninger, AI, RPA, betalingsløsninger og tilgrensende systemer vil vi veldig gjerne fortelle deg om hva vi gjør. Og ikke minst hva vi skal gjøre fremover. Vi tror du vil synes det er interessant.

For å sette opp en uforpliktende prat, send inn din CV eller linkedinprofil eller ring Martine L`Orosa på mob: 47179343.

Lit mer om knowit:
Knowit har 1900 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 500 i Norge. I mer enn 25 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team, og dette har gitt oss en unik markedsposisjon. Satsningsområdene som til sammen utgjør Knowit heter Solutions, Insight og Experience.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen