Trainee - Knowit Cybersecurity & Law

Ønsker du en tjuvstart på karrieren din som trainee innen Cybersikkerhet og Jus?

Synes du cybersikkerhet og jus er blant det mest spennende som finnes? Til høsten starter bransjens mest omfattende traineeprogram innen cybersikkerhet og jus opp igjen. Som deltaker får du kombinere videre utdanning med oppdrag hos våre kunder - kunder som er viktige for samfunnet vårt og hvor du kan gjøre en forskjell. 

Velkommen til Knowit Cybersecurity & Law!


Å jobbe hos oss

Traineeprogrammet kan ha deltakere fra Göteborg-, Linköping-, Karlskrona-, Stockholm- og Oslo området. Sammen med oss vil dere hjelpe til med å utvikle flere av Nordens mest spennende organisasjoner - alt fra banker, energiselskaper, samfunnskritiske myndigheter og forsvaret, til mindre selskaper innen tech og legemidler.

Personlig og faglig utvikling er viktig for oss i Knowit Cybersecurity & Law, så i løpet av de første fire månedene vil du være med i vårt spesialdesignede utdanningsprogram: Cyberheltprogrammet. Målet er at du skal utvikle deg innen IT- og informasjonssikkerhetsområdet og bli i stand til å ta på deg oppgaver og oppdrag som f.eks. DPO, sikkerhetstester, sikkerhetsarkitekt, koderevisjon eller utvikling av retningslinjer og regelverk i henhold til lover eller standarder.

Vi synes det er viktig med en god balanse mellom privatliv og arbeidsliv. Som sagt legger vi vekt på muligheten for personlig utvikling og tilbyr morsomme og spennende kundeoppdrag og vil at alle bidrar til vår flotte bedriftskultur. Som en del av vårt team vil du ha gleden av å jobbe tett sammen med noen av de mest fremstående ekspertene innen cybersikkerhet og jus i hele Norden. Våre 140 spesialister har en dyp lidenskap og ekspertise for å beskytte våre kunders digitale liv og interesser. Du vil ha en unik mulighet til å lære fra og samarbeide med de beste i bransjen mens du hjelper oss med å levere førsteklasses cybersikkerhetstjenester.

Din profil

Vi søker nysgjerrige, fremtidige, cyberhelter med opp til 5 års erfaring som brenner for databeskyttelse og personvern, IT- og informasjonssikkerhet og som ønsker å utvikle seg videre innen området. Du vil følge et utdanningsløp som legger til rette for å bli sertifisert som CISSP Associate (Certified Information System Security Professional) eller CISM (Certified Information Security Manager).

Er du sivilingeniør, jurist eller har tatt annen relevant master- eller kandidatutdanning og ønsker å bli verdsatt for dine ideer, drivkraft og engasjement? Da vil du passe perfekt hos oss! Og hvis du i tillegg liker at det skjer ting, å finne nye løsninger og elsker mennesker, så er Cyberheltprogrammet noe for deg.


Søknad

Vi søker deg som ser for deg en lang karriere innen cybersikkerhet og jus og vil derfor at du i søknaden beskriver hvorfor du er interessert i området og beskriver eventuelle relevante erfaringer. Vi vurderer søknader fortløpende, så skynd deg å søk!

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Bjørn-Are Karolius på bjorn-are.karolius@knowit.no eller Martin Nilsen på martin.berg-nilsen@knowit.no.

For denne stillingen kreves flytende norsk (eller svensk) både muntlig og skriftlig, da opplæringen for det meste skjer på svensk. 

Bjørn-Are Karolius
Daglig leder
Til toppen