UX- og tjenestedesignere til spennende tverrfaglig miljø

Er du UX- eller tjenestedesigner med noen års erfaring eller mer? Hos oss får du bryne deg på utfordrende og komplekse problemstillinger – og bidra til å skape intuitive løsninger med målbar effekt.

I Knowit Experience tror vi på variasjon, spennende og meningsfulle prosjekter – i et godt miljø med sosialt og faglig fellesskap. For oss er det helt sentralt å skape gode muligheter for faglig utvikling.

Vi er alltid på jakt etter dyktige nye kolleger. Akkurat nå er ønsker vi oss flere UX- og tjenestedesignere hos oss i Bergen.

Vi kan love spennende og meningsfulle oppgaver både i prosjekt- og kundeteam hos oss, eller ute hos en av våre kunder. Vi kan også love både fag- og karriereutvikling, uansett hvor du er i karrieren din. Og ikke minst – et godt sosialt miljø med engasjement og tilhørighet.

Så, hvem er du?

Du er en UX- eller tjenestedesigner med noen års erfaring. Du er en engasjert fagperson som ønsker nye og spennende utfordringer å bryne deg på. Hos oss vil du få en viktig rolle i å skape gode løsninger på våre kunders utfordringer gjennom å skape enkle og intuitive løsninger med målbar effekt.

Er du som oss, tipper vi at du har noen ting som er viktig for deg i en jobb. En skikkelig designfaglig utfordring. Et meningsfullt prosjekt. En brukeropplevelse som du vet kan bli bedre.

Det får du hos oss. Men kanskje like mye får du bli en del av en arbeidsplass som setter sosialt og faglig fellesskap høyt, og som legger til rette for vekst og faglig utvikling. Vi skal være et sted der du trives.

I Knowit Experience i Bergen er vi nærmere 160 ansatte som jobber sammen for å løse tverrfaglige utfordringer for våre mange kunder - som TV 2, DNB, BankID, Storebrand og Corvus Energy.

Som UXer eller tjenestedesigner hos oss vil du jobbe tett sammen med andre dyktige designere og flinke folk innen strategi, analyse, konseptutvikling, identitet, merkevare, grafisk design – og i tett samarbeid med våre teknologer, forretningsutviklere og prosjektledere.

Vi har mye mer å fortelle om oss, våre prosjekter og om alt vi kan og vil og skal, men det kan vi gjøre når vi møtes. Vi håper du sender en søknad eller tar kontakt om du er nysgjerrig. Legg gjerne ved din portefølje. 

Til toppen