Stilling

UX/ Interaksjonsdesignere til fremtidens prosjekter

Er du dyktig på UX / interaksjonsdesign / tjenestedesign? Brenner du for å skape gode brukeropplevelser og morgendagens løsninger? Da er det nettopp deg vi søker!


Vi i Knowit Solutions er opptatt av å utvikle innovative løsninger som møter brukerens behov og som bygger verdi for kunden. Vi vil at teknologien skal bidra til å lage løsninger som skal være gode og enkle i bruk, som løser problemer for folk flest og kunder, samt ha et svært hyggelig og inkluderende miljø. Hos oss får du både engasjerende prosjekter og muligheten til å utvikle deg videre i et sterkt og omfattende faglig miljø.

Knowit tilbyr spisskompetanse på flere ulike områder som strategi (knowit Insight), kreativ kommunikasjon og design (Knowit Experience) og i alle deler av systemutviklingsprosessen (Knowit Solutions).

Som en del av vårt UX-team hos Knowit Solutions får du jobbe med selskaper som har som målsetninger å være ledende på å drive innovasjon gjennom bruk av ny teknologi. Du vil bli en del av vårt UX- team som vi bygger opp i utviklingsavdelingen vår, og vil jobbe tverrfaglig med både front -og backend utviklere, arkitekter, testere og andre rådgivere.

Vi vil ha deg som elsker å jobbe i krysningspunktet mellom innovasjon, utvikling, strategi og design. Du har god kunnskap til metodeverk som blir brukt i bransjen og du er en person som vokser av å jobbe med andre i tverrfaglige team, samt inspirerer andre slik at vi alltid holder et høyt nivå på det vi leverer. Noe som er viktig for oss er at du er opptatt av kontinuerlig utvikling og holder deg oppdatert innen relevant teknologi.


For oss har rett kandidat gjerne:

 • Relevant høyere utdanning.
 • Minst 2 års arbeidserfaring innen UX og visuell kommunikasjon.
 • God teknologiforståelse og erfaring med CSS og andre front-end teknologi som f.eks javascript-rammeverk .
 • Evnen til å lede workshops og god på rådgivning.
 • Samarbeidende holdning og tilpasningsdyktig.

Men det viktigste for oss er at du har en genuin og stor interesse for UX og interaksjonsdesign, og ønsker å utvikle deg videre i et miljø som brenner for å være ledende når det gjelder morgendagens teknologi.

Vi kan tilby:

 • Et av bransjens hyggeligste, og mest kompetente byråer.
 • Tverrfaglige team med variert bakgrunn som har en felles lidenskap for å lage løsninger som funker.
 • Fokus på din faglige utvikling.
 • Stor grad av fleksibilitet.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Spennende og utfordrende prosjekter for kunder som har forstått viktigheten av jobben du gjør.


Knowit Solutions holder til i et av Norges mest moderne kontorbygg, i Sundtkvartalet rett ved Oslo S.


Ønsker du vite mer om stillingene kontakt Martine L´Orsa på mob: 91634452

Sted Oslo
Emne Design/UX
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen