Vi søker CTO til vårt fagmiljø

Er du opptatt av fag og har en bakgrunn i teknologi? Vet du hvordan du kan hjelpe andre til å nå sine mål og videreutvikle sine fagområder? Bli vår nye CTO og bidra til å styrke vårt ekspertmiljø.

Om stillingen

Vil du påvirke samfunnet?

Våre kunder og ansatte blir stadig mer opptatt av effektene av hva vi får til sammen når vi lager landets digitale byggeklosser, og at vi gjør hverandre gode. Derfor ser vi etter deg som er en naturlig sparringspartner med forretningsrettede teknologiledere hos våre samarbeidspartnere og oppdragsgivere. Slik vil du skape resultater, og bli en av våre nøkkelpersoner utad.

Vil du gjøre et ledende ekspertmiljø enda bedre?

Våre ansatte er opptatt av selvrealisering og livslang læring. Sammen utvikler vi aktivt ny kunnskap, gjennom anvendt forskning og studiepoenggivende kurs. Vi brenner for å dele det vi kan og har erfart sammen med andre, og lærer på den måten enda mer. Vi ser derfor etter deg som er en pådriver for tverrfaglig læring, som ønsker å gjøre andre gode og som gjør oss enda bedre og mer relevante i fremtiden. Slik blir du leder av vår fagorganisasjon, og en av våre viktigste nøkkelpersoner internt.

Vil du hente ut det beste som finnes i folk?

Som CTO hos oss vil du ha de beste folkene i bransjen rundt deg, og du vil møte et selskap i endring, med fokus på fag, bærekraft og samarbeid. Du vil lede en organisasjon med mange muligheter for forbedring og videreutvikling, og et fagmiljø med stort engasjement og stolthet rundt det å dele faget sitt. Vi ser derfor etter deg som er teknolog i hjertet, som brenner for kunnskapsledelse og som forstår det kommersielle. Slik forsterker du vår faglige troverdighet, og blir en drivkraft i fagmiljøet.

Vil du videreutvikle et spennende selskap?

Du vil rapportere til daglig leder og være en aktiv pådriver for selskapets utvikling. Du vil møte utfordringer og muligheter med en distribuert styreform - både i selskapet og resten av konsernet. Dette gir et variert sett med oppgaver, og mange muligheter for å påvirke folks hverdag.

Om Knowit

Knowit er et nordisk kraftsentrum for fremtidens digitale løsninger. Vår visjon er å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. Vi støtter bedrifter og organisasjoner i den digitale omstillingen. Med en unik kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger som gir kundene våre høy forretningsverdi. Tjenestene utvikles og leveres av våre fire forretningsområder: Solutions, Experience, Connectivity og Insight.

Troen på at likhetene binder oss sammen og at ulikhetene utvikler oss, er en grunnleggende del av kulturen vår. Det gjenspeiles i organisasjonsstrukturen også, med en rekke ulike juridiske enheter, satt sammen som et nettverk av team (se nærmere beskrivelse her).

Som en del av programmet i mangfoldsledelse definerte vi ambisjonen «Med likeverd, respekt og toleranse skaper vi trygghet for en fantastisk arbeidsplass, der ulikheter skaper stolthet hver dag» som vi alle jobber for å etterleve i det daglige. I hverdagen treffer vi derfor mange ulike meninger og holdninger. Så lenge hver og en av oss møter de som mener noe annet enn deg med positiv nysgjerrighet, skaper dette større takhøyde og mye læring.

Knowit ble grunnlagt i 1990, og har i dag over 4000 medarbeidere i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Stavanger, Ålesund og Kristiansand. Knowit har vært notert siden 1997, og finnes i dag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap. For mer informasjon om Knowit, se www.knowit.no

Ta gjerne kontakt med oss i Knowit Objectnet hvis du kan være interessert i å vite mer om stillingen, ved Daglig Leder Christer Kjellesvig (Christer.Kjellesvig@knowit.no) - Tlf 95 26 88 14) eller Ledende Rekrutterer Daniel Horn (Daniel.Horn@knowit.no - Tlf 90 62 40 62)

Daniel Horn
Lead Recruiter
Bli kontaktet
Bli kontaktet
Til toppen