Stilling

Vi søker deg som vil videre innen Business Analytics og Information Management

Knowit er en ujålete, trivelig og inspirerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi vinner stadig nye spennende prosjekter og derfor trenger vi flere kolleger. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø med fokus på å dele kunnskap, hjelpe hverandre til de beste løsningene og ha det trivelig sammen.Det som gjør Knowit til en unik arbeidsplass, er evnen og kompetansen for å kunne levere alt som trengs for å lykkes med innovasjon og det digitale skiftet. I våre team kombinerer vi medarbeidere med spisskompetanse og pasjon for «Business Analytics & Information Management» med Kreativitet som skaper sterke brukeropplevelser, Strategi for fremtidens organisasjon, og ikke minst Teknologi som muliggjør våre kunders visjon.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Du har arbeidet med Business Intelligence i 2–4 år eller mer innen fagfelt som:
  • Arkitektur, dataintegrasjon, datakvalitet
  • Visualisering, analyse, Machine Learning/Artificial Intelligence
  • Masterdata, Data Governance
  • Prosjektledelse og rådgivning innen Information Management
  • Data- og prosessautomasjon
 • Du har driv og kapasitet til å se muligheter i stedet for hindre
 • Du trives med å lære deg nye saker og utforske andre alternativer
 • Du har et forbedringsfokus og tar ansvar
 • Du deler gjerne kunnskap, inspirerer og motiverer andre


Hva forventer vi av deg?

I tillegg til å like eller har likt å jobbe hands-on med løsninger og teknologi i vår bransje, har du prosess-, strategi- og forretningsforståelse i blodet.

Vi ønsker også å høre om du har erfaring med, eller forutsetninger og interesse for, å jobbe i en eller flere roller med:

 • Problemløsningsteknikker og Design Thinking
 • Konkretisering av løsningsforslag og estimering
 • Videreutvikling av spisskompetanse innen teknologi/produkt
 • Løsningssalg basert på kundens behov og muligheter med moderne teknologier

Ut fra våre kunders krav er det viktig at du kan kommunisere godt på norsk (ev. svensk/dansk) og engelsk.

Vi tilbyr et inspirerende og selvstendig miljø der du har stor frihet til å forme din egen hverdag og utvikle din spisskompetanse.

For oss er det også viktig å ha det kult på jobben. Derfor står vi medarbeidere i spissen for å lede det sosiale og faglige tilbudet med både fagturer, lagbygging og flere sosiale arrangement hver måned. I løpet av det siste året har vi med suksess deltatt i hackathon innen ML-/AI-området, noe vi stolt har fortalt om på vår YouTube-kanal: Knowit Hackathon. Ikke ennå en ferdig løsning, men en lærerik og spennende måte for oss å utvikles på og som vi planlegger å gjøre mer av. Dette er også et illustrerende eksempel på hvordan vår pasjon for innovasjon og bærekraftige løsninger skal få god plass i de resultater vi leverer sammen med våre kunder.

Knowit tilbyr deg en trygg arbeidsplass der du i tillegg til markedsmessig lønn og gode utviklingsmuligheter, får ta del av bl.a. kollektive ytelser som helseforsikring, gevinstdeling og gode pensjonsordninger.

Om dette passer for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere din erfaringsbakgrunn og kort om hva av dette som interesserer deg. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

Du kan også kontakte Ragnhild Svarstad Martinsen hos oss for å høre mer, på telefon 975 85 446 eller epost ragnhild.martinsen@knowit.no.


GROW, CREATE A DIFFERENCE, TOGETHER.

Sted Oslo
Emne Business Intelligence
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen