Stilling

Bli med å lage apper som faktisk blir brukt!

Er du glad i å skape nye løsninger?

Vi søker kreative sjeler som synes det er moro å lage iOS-, Android- og/eller kryssplatform-applikasjoner. Vi har laget RuterBillett, TV 2 Sumo, Skandiabanken, SpareBank 1, BankID for mobil og mange flere - hvem vet hva vi lager i morgen?

I Lakkegata 53 i Oslo sitter det over 100 systemutviklere, og mange av dem har mobilapplikasjoner som sitt fagfelt. Nå trenger de flere kolleger på grunn av stor pågang av kule prosjekter. For denne stillingen ønsker vil å komme i kontakt med deg som allerede jobber med mobilutvikling og søker nye utfordringer, eller som på annen måte allerede er dreven på minst en mobil plattform.

Noen app-utviklere liker best å kun jobbe med én plattform, mens andre foretrekker variasjon. Knowit leverer løsninger på både Android og iOS (og fra tid til annen Windows Phone), så hos oss kan du velge. Det som derimot er viktig er at du er interessert i å kontinuerlig videreutvikle din faglige kompetanse. Vi bruker mye tid på å sette oss inn i siste nytt, så hvis du trives med å lære hver eneste dag vil du passe godt inn hos oss. Vi bruker smidige metoder, så hvis du har erfaring med det er det en fordel. At du har en personlig interesse for mobile trender tar vi som en selvfølge. De fleste av oss har en master- eller siv.ing-grad, men det er ikke et absolutt krav.

Faglig utvikling er noe av det viktigste for oss, og for å få til dette har vi kontinuerlige aktiviteter. De fleste større konferanser innenfor fagfeltet får besøk av oss hvert år. I tillegg samles vi internt to ganger årlig til fagsamling. Om våren drar vi på en større utenlandstur hvor vi deler sosiale og faglige aktiviteter i 3-4 dager. Vi har bl.a. vært i Madrid, Praha, Reykjavik, Lisboa, Nice og Svalbard. På høsten har vi en kortere samling i Oslo-området. Fagarbeidet legger grunnlag for hva slags teknologi vi satser på i fremtiden. Noen eksempler på teknologi vi først har tatt i bruk i interne fagprosjekter, og som nå er en del av løsninger hos kundene våre er: React, Swift, Xamarin og iBeacon.I en hektisk hverdag, og med konsulentene våre spredt på mange prosjekter både i og utenfor huset, er det viktig at vi også samles i mer uformelle settinger. Vi har fast fredagspils, forskjellige idrettsgrupper, årlig Hemsedaltur, månedlige internmøter, sommerfest og andre arrangementer som fotokurs, vinsmakinger, spillkvelder og julebord - for å nevne noe. De fleste er med på noe, noen er med på alt.Knowit består av 1800 spesialister som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Kulturen vår preges av åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Våre mobile løsninger var de første i Norge som leverte live streaming av sportsarrangementer, styring av TV-dekodere, 2nd screen opplevelser og andre grensesprengende løsninger på mobile plattformer. Vi har laget Ruter Bilett, vært med å designe Vipps, osv.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen