Stilling

Vi søker fremtidens prosjektledere

Verden står foran en ny tid hvor alt skal gå mye fortere. Prosjektledelse står i et paradigmeskifte.

Fremtidens prosjektleder blir mer sentral i en organisasjons realisering av strategiske målsetninger, men rollen vil bli utfordret til å ikke bare bistå på spørsmålet ‘Hvordan gjennomføre?’, men på spørsmål som «Hva?», «Hvorfor?», og «Hvordan?» («hvordan» i et bredere teknologisk og organisatorisk perspektiv).

Fremtidens organisasjon må i større grad lære seg evnen å bygge for læring hvor feil underveis ikke er et nederlag, men en læring i å navigere bedre i landskap hvor forretningsområder stadig konvergerer, proppen faller ut eller nye kommer til. Prosjektledere vil fortsette med å hjelpe organisasjoner med å levere på strategiske målsetninger, og vi vil uten tvil drives i enda større grad enn før av kontinuerlig endring og tilpasning.

Betingelsene endrer seg for stadig flere bransjer og industrier i en raskere og raskere takt. For å være med, må man stille seg spørsmålet om man vil være aktør eller brikke, og ta et valg. Vi har tatt vårt! Hva er ditt?

Knowits prosjektledere er i dag med på å bygge innovative løsninger som både er disruptive, digitaliserende, automatiserende og robotiserende. Vi gjennomfører disse prosjektene med hjelp av både nye metodikker og klassiske kompetanser innenfor prosjektledelse. I Knowit forbereder vi våre prosjektledere på en ny fremtid hvor det stilles nye krav til rollen som prosjektleder.


Du blir en del av et fagmiljø for prosjektledere på tvers av Knowit. Som trekker på og deler kompetanse fra våre tre divisjoner Experience, Solutions og Insight. Dette gir deg en unik verktøykasse av kunnskap og teknologi. Vår prosjektlederavdeling er i vekst og du får stor påvirkningskraft og spillerom i det daglige.

Du blir en med i en gjeng med høyt kvalifiserte prosjektledere med i snitt over 10 års erfaring innenfor prosjektledelse og IT som bistår våre kunder med gjennomføring av prosjekter eller leder Knowits leveranseprosjekter til våre kunder. Vi hjelper kunden med alle deler av prosessen fra anskaffelse, kravspesifisering og planlegging til realisering og mottak av nye systemer.

Vi ønsker å snakke med deg som har et godt etablert fundament som prosjektleder. Det vil si at vi ønsker at du har jobbet en stund i bransjen, og at du har tatt en sertifisering eller utdannelse innenfor prosjektledelse. Du har en relevant, gjerne IT eller økonomi, bachelor eller masterutdannelse med solide resultater som bakgrunn. Du har prestert bra i dine prosjekter, hvor du blant annet har erfaring med større systemutviklingsprosjekter, og har gjerne erfaring fra offentlig eller bank/finans. Du brenner for faget prosjektledelse, og ser på deg selv som en fremoverlent aktør som ikke redd for å brette opp ermene og ta ansvar både hos kunden og i Knowit for nå strategiske målsetninger.

Ta kontakt hvis du er interessert!

Har du spørsmål til rollen, ta kontakt med Mads Folke Nordmark, mob; 47179343.

Lesr mer om Knowit på: www.knowit.no

Sted Oslo
Emne Prosjektledelse
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen