Vi søker unge talenter til vårt talentprogram

Er du nyutdannet eller har 1-2 års erfaring, med bakgrunn som økonom eller siviløkonom, ingeniør eller sivilingeniør og interesse for IT og digitalisering?

Har du interesse for morgendagens digitale verktøy, og ønsker å jobbe med forretningsprosesser sammen med dyktige kolleger?

Knowit Insight Business Solution AS jobber med virksomhetskritiske løsninger og prosesser hos spennende selskaper i ulike industrier, hvor Microsofts Power Platform er å anse som kjernen i våre prosjekter. Vi søker deg som er nysgjerrig på mulighetene som ligger i digitalisering og ny teknologi, og ønsker en karriere innen forretningsrådgivning.

Bilde 2.JPG
Innflytningsfest nye lokaler på Tullinløkka, 2022

Om oss:

I Knowit Insight Business Solution står et sterkt team klare til ta deg i mot. Hos oss møter du 35 konsulenter som brenner for faglig utvikling, å løse komplekse problemstillinger og å dyrke et sosialt miljø. Vår visjon, utover å ha det gøy på jobb, er å forberede næringslivet på en bærekraftig fremtid. Gjennom intelligent bruk av teknologi og forretningsstrategier hjelper vi våre kunder med å forstå og navigere morgendagens utfordringer, i dag.

Sammen med øvrige enheter i Knowit-konsernet hjelper vi kundene våre med å skaffe innsikt, innovere og realisere verdi når store og små digitale transformasjoner gjennomføres. Digitale transformasjoner handler ikke bare om ny teknologi, men også om hvordan mennesker og organisasjoner må tilpasse seg en endret konkurransesituasjon, nye krav til kostnadsnivå, fleksibilitet og vekst.

Vi søker deg som:

 • Ønsker å starte en spennende karriere innen forretningsrådgivning

 • Vil være med på å utvikle et selskap i sterk vekst i en autonom hverdag

 • Er nysgjerrig på mulighetene som ligger i digitalisering og ny teknologi

 • Har solide akademiske resultater på masternivå fra ingeniør- eller økonomistudier, eller 1-2 års arbeidserfaring

 • Kommuniserer godt, skriftlig og muntlig på norsk/nordisk språk

 • Er ambisiøs, aktiv og engasjert


Vi tilbyr deg:

Du vil få god oppfølging og sparring, tid avsatt til faglig utvikling og karrieremuligheter i et stort og spennende selskap. Gjennom et solid startprogram vil du bli bedre kjent med hvordan vi jobber.

 • Du vil få muligheten til å delta på Microsoft University, eller et eget program med introduksjon til Microsoft Powerplatform, og sertifiseringsplan

 • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for å styre egen arbeidsdag

 • Mulighet til å påvirke oppbygging av et selskap med tydelige vekstambisjoner

 • Konkurransedyktige betingelser, fastlønn og overskuddsdeling

 • Et inkluderende og godt miljø som legger til rette for personlig utvikling

 • Du vil få muligheten til å jobbe med ulike kunder og prosjekter gjennom talent-programmet, og vil også bli kjent med andre deler av Knowit-konsernet

 • Flotte lokaler sentralt i Oslo, Hamar, Trondheim, Stavanger og Bergen

 • Talent-programmet har sitt eget sosiale program, i tillegg til at man selvfølgelig også vil være en del av alle Knowit sine sosiale arrangement


Vi har mye mer å fortelle om stillingen, om oss, våre prosjekter og om alt vi kan og vil og skal - men det kan vi gjøre når vi møtes.

Kontaktpersoner:

Hans Magnus Holten, hans.holten@knowit.no

Malin Isacsson Larsson, malin.larsson@knowit.no

Henning Kristensen, henning.kristensen@knowit.no

Carine Gamborg-Nielsen, carine.gamborg-nielsen@knowit.no

Morten Kvernbråten
COO
Bli kontaktet
Bli kontaktet
Til toppen