Stilling

Vi søker utfordrere til vårt BI-/analysemiljø

Knowit er et konsulentselskap med mange muligheter og en sterk faglig kultur og identitet. Vi har 1900 dyktige medarbeidere i Norden, og sentralt i Oslo er 250 av våre spesialister i Norge samlet i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Kulturen vår preges av flat struktur, åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Satsningsområdene som til sammen utgjør Knowit tilbyr en slagkraftig kombinasjon av kapasitet og erfaring som gjør oss unike i Nordisk sammenheng.

Decision er Knowits spesialistområde for løsninger innen Business Intelligence, analyse, datavarehus og robot-automasjon. Nå søker vi deg som er genuint interessert i mulighetene med ny teknologi og den forretningsnytte dette kan tilføre våre kunder. Du ønsker å jobbe med teknologi, men kan også kommunisere mulighetene til våre kunder og bistå dem innen digitalisering. Hvordan kan du utfordre kunden og kundens kunder?

Knowit er en ujålete, trivelig og inspirerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi ønsker å bli flere i ulike roller. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø, med fokus på å dele kunnskap og hjelpe hverandre til de beste løsningene.

Vi leter etter deg som kjenner deg igjen i noe av dette:

  • Har arbeidet med Business Intelligence i flere år (innen arkitektur, dataintegrasjon, visualisering, analyse, Machine Learning, Artificial Intelligence, prosjektledelse, rådgivning m.m)
  • Innenfor disse områdene ønsker du å utvikle deg, eller jobbe i en eller flere roller med utvikling, prosjektledelse, rådgivning eller forvaltning av kundens løsninger
  • Er relasjonsbyggende og kan kommunisere godt med både kunder og kolleger
  • Har driv og kapasitet til å se muligheter i stedet for hindre
  • Ikke er redd for å bevege deg ut av komfortsonen
  • Gjerne deler kunnskap

Er nyutdannet og/eller har jobbet et par år, og ønsker å bli god på noen av de områder vi beskriver

Ut fra våre kunders krav er det viktig at du kan kommunisere godt på norsk (ev. svensk/dansk) og engelsk.

Vi tilbyr et fleksibelt og selvstendig miljø der du har stor frihet til å forme din egen hverdag og utvikle din kompetanse. For oss er det viktig å ha det kult på jobben!

For å få til dette, har vi kontinuerlige aktiviteter. Våre konsulenter har store muligheter til å utvikles, og vi sikrer kompetanseutveksling gjenom ulike interne nettverksgrupper. De fleste større konferanser innenfor fagfeltet får besøk av oss hvert år. Om høsten drar vi ofte på en utenlandstur hvor vi deler sosiale og faglige aktiviteter i 3-4 dager. Fagarbeidet legger grunnlag for hva vi satser på i fremtiden.

I en hektisk hverdag, og med konsulentene våre spredt på mange prosjekter både i og utenfor huset, er det viktig at vi også samles i mer uformelle settinger. Vi har forskjellige idrettsgrupper, månedlige internmøter og sosiale treff, sommerfest og en rekke andre arrangementer som også våre medarbeidere kan bidra til å finne på. De fleste er med på noe, noen er med på alt.

Kan noe av dette passe for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere erfaringsbakgrunnen din. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

Du kan også kontakte Ragnhild Svarstad Martinsen hos oss for å høre mer, på telefon 975 85 446 eller epost ragnhild.martinsen@knowit.no.

Sted Oslo
Emne Business Intelligence
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen