Stilling

Vi søker utvikler i Trondheim

Bli med i Knowits nyeste eventyr!

Har du lyst til å bidra på et voksende lag ved Knowits nyeste kontor, med backing fra et av Norges sterkeste fagmiljøer? Er du systemutvikler, kan Java eller C# godt og i tillegg er godt kjent med frontendutvikling med JavaScript, moderne javascript-biblioteker eller mobilapp-utvikling? Er du komfortabel med rollen som konsulent, og liker å sette deg inn i fagområdene til nye kunder?

Da vil vi gjerne snakke med deg! Ender vi opp med ansettelse, vil du bli en del av Knowits voksende team i Trondheim. Vi er sju heltids utviklere, og en gruppe deltidsjobbende studenter. Dette vil bli dine nærmeste kolleger, men du er en del av noe større: Knowit har ca 2200 ansatte på verdensbasis, hvorav ca 650 i Norge. Trondheim er vårt nyeste kontor i Norge, og er dermed fremdeles et lite miljø der alle kjenner alle.

I Knowit setter vi faglig utvikling meget høyt. Som ansatt hos oss vil du ha avsatt timer hver måned til faglig utvikling. Trondheimskontoret vårt har et tett samarbeid med Oslo-kontoret når det gjelder både oppdrag og fagarbeid. Gjennom dette samarbeidet streames foredrag fra Oslo, og vi sender våre ansatte på konferanser og arrangerer interne fagseminarer. Vi deler vår kunnskap og forventer deling når arbeidstid brukes til faglig utvikling. Dette kan være i form av foredrag, bloggposter eller lignende. Gjennom dette arbeidet vil du også lett få et forhold til kollegene dine i andre byer, selv om du tilhører vårt nyeste kontor.

Hvis dette høres interessant ut og du vil vite mer, ikke nøl med å sende oss en CV!

(Vi er spesielt interessert i erfarne kandidater, men hører også gjerne fra deg som er nyutdannet - spesielt om du har hatt relevant sommer- eller deltidsjobb.)

Kontaktperson for stillingen: Klaus Stafto, 90783674

Sted Trondheim
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen