Stilling

Vi søker utvikler i Trondheim

Bli med å få fart på Knowits nyeste eventyr!

Har du lyst til å være med å få i gang virksomhet på et helt nytt sted, men med backing fra et av norges sterkeste fagmiljøer? Er du systemutvikler, kan Java eller C# godt og i tillegg er godt kjent med frontendutvikling med JavaScript og moderne javascript-biblioteker? Er du komfortabel med rollen som konsulent, og liker å sette deg inn i domenene til nye kunder?


Da vil vi gjerne snakke med deg. Ender vi opp med enighet om en ansettelse, vil du bli en del av Knowits første team i Trondheim. I dag er vi fire erfarne utviklere, og en gruppe deltidsjobbende masterstudenter. Dette vil bli dine nærmeste kolleger, men du er en del av noe større: Knowit har ca 2200 ansatte på verdensbasis, hvorav ca 650 i Norge. Våre største kontorer er i Oslo og Bergen, men vi har også folk i Kristiansand, Stavanger og Arendal, samt Trondheim som nyeste tilskudd.


I Knowit setter vi faglig utvikling høyt. Som ansatt hos oss vil du ha avsatt timer hver måned til faglig utvikling. Trondheimskontoret vårt har et tett samarbeid med Oslo-kontoret når det gjelder både oppdrag og fagarbeid. Gjennom dette samarbeidet streames foredrag fra Oslo, og vi sender vi våre ansatte på konferanser og arrangerer interne fagseminarer. Vi deler vår kunnskap og forventer deling når arbeidstid brukes til faglig utvikling. Dette kan være i form av foredrag, bloggposter eller lignende. Gjennom dette arbeidet vil du også lett få et forhold til kollegene dine i andre byer, selv om du tilhører vårt minste kontor.

Hvis dette høres interessant ut og du vil vite mer, ikke nøl med å sende oss en CV!

(Vi er spesielt interessert i erfarne kandidater, men hører også gjerne fra deg som er nyutdannet med mastergrad - spesielt om du har hatt relevant sommer- eller deltidsjobb.)


Kontaktperson for stillingen: Klaus Stafto, 90783674

Sted Trondheim
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen