Stilling

Vil du bygge Consulting 2.0 sammen med oss?

Du er engasjert og dyktig. Du lar deg motivere av at de beste teknologiske løsningene ennå ikke er skapt. Du lar deg inspirere av å skape nye løsninger, og å bidra i prosjekter som betyr noe for samfunnet vi lever i. Du liker å ha et høyt faglig fokus, trives med å jobbe i uformelle omgivelser, liker korte beslutningsveier og har lyst til å være med å påvirke retningen til selskapet du jobber i.

Vi er et konsulentselskap som befinner oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Vår kultur kjennetegnes som åpen, nytenkende, nysgjerrig og med fokus på våre medarbeidere. Vår kjernekompetanse er systemutvikling, arkitektur,brukeropplevelser, prosjektledelse og rådgivning.

Sammen skal vi ha et sterkt fokus på personlig utvikling i smidige og spennende prosjekter, og jobbe med moderne teknologier. Vi skal styrke et allerede sterkt fagmiljø og skape en kultur som alle kan trives i.

Egenskaper

Du har en sterk interesse for systemutvikling og en iver etter å lære. Du brenner for å utvikle gode løsninger! Den viktigste faglige egenskapen vi ser etter hos våre konsulenter er evnen til avansert problemløsning. Du har forståelse for teknologi, kombinert med dynamikken man skaper i team. Vi er på jakt etter utviklere som ser ca slik ut:

  • Har erfaring med, og behersker teknologier som C#, .NET, Node.js eller JAVA.
  • Har interesse for å lage gode web-baserte løsninger i Angular, React eller VUE
  • Gjerne erfaringer med løsninger for Bank, Forsikring, Energi eller Media.
  • Erfaring med smidig metodikk: krav og løsninger utvikles gjennom samarbeid mellom tverrfaglige team, task-fordeling, sprints og parprogrammering
  • Kommuniserer godt
  • Har stor entusiasme for teknologi og nye trender.


Ønsker du å vite mer om stillingene, kontakt Martine L`Orsa Mob: 916 344 52

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen