Stilling

Vil du være med på å bygge fremtidens organisasjoner?

Interesserer du deg for trender innen forretningsutvikling, teknologi og innovasjon? Brenner du for å løse utfordringer hjelp av smidig metodikk og bidra til å skape arbeidsplassen du drømmer om?

Digital Management Consultant

Interesserer du deg for trender innen forretningsutvikling, teknologi og innovasjon? Brenner du for å løse utfordringer og finne nye retninger ved hjelp av smidig metodikk? Motiveres du av å kunne bidra til å skape arbeidsplassen du drømmer om? Presterer du ekstra godt i samarbeid med gode kolleger som vil lykkes sammen?

Har du en masterutdannelse innen teknologi eller økonomi, erfaring med prosjektledelse eller smidig metodikk, og kanskje erfaring som konsulent eller er vant med en arbeidmetode som er dynamisk og variert? Da tror vi Knowit Insight er stedet for deg.

Hvem er vi?

Vi i avdelingen Future Organizations i Knowit Insight kan tilby en arbeidshverdag som er full av varierte oppgaver fra spennende offentlige og private kunder. Vi bistår alt fra start ups til store offentlige aktører. I Future organizations jobber vi med å inspirere og hjelpe kunder med å skape organisasjoner som vil lykkes i fremtidens arbeidssituasjoner. Ny teknologi, rask utvikling i kundepreferanser og krav til reguleringer gjør at virksomheter må være i stand til å respondere raskt på endringer. Fremtidens organisasjon har flatere struktur og samarbeider tettere på tvers av funksjonsområder. Det muliggjør raske beslutninger og høy innovasjonstakt. Knowit Insight står sammen med kunden i møte med deres utfordringer og benytter smidig metodikk til å finne gode og innovative løsninger.

Hos oss i Future Organizations har du mulighet til å bli en del av en motivert og engasjert gjeng, som trives veldig godt og som bryr seg om hverandre!

I tillegg til et engasjerende arbeidsmiljø med gode kolleger og spennende oppdrag, tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for å styre egen arbeidsdag
  • Helt nye lokaler i sentrum av Oslo som vi deler med våre søsterselskaper Knowit Experience og Knowit Solutions.


Følg oss gjerne på Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/knowit-insight/

#weareknowit 

#knowitinsight

 

Er du klar for å ta neste steg i karrieren sammen med oss?

Til toppen