Stilling

Visjonære Java-utviklere til morgendagens løsninger

Vil du utvikle innovative løsninger som forenkler menneskers hverdag og gjør deg stolt? Har du lyst til å jobbe med prosjekter som holder deg relevant og oppdatert på teknologien du elsker? Da må du se her!

Hos oss i Knowit er vi opptatt av at du skal få jobbe på relevante prosjekter med det du synes er spennende og gøy. Sammen med et av Nordens sterkeste fagmiljøer, vil du skape morgendagens løsninger for selskaper som anerkjenner verdien av vårt arbeid. Den teknologiske utviklingen vokser raskere enn noensinne. Derfor tilrettelegger vi for at du får videreutvikle deg i den retningen du ønsker. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal trives hos oss!

Hva ser vi etter?

Vi er på jakt etter deg som mener verden fremdeles har til gode å se de beste løsningene innen teknologi og kommunikasjon. Du er opptatt av å følge med på de stadig skiftende teknologiske trendene, og å være en del av et innovativt og fremoverlent miljø.

Hvis noen spør hva du og Knowit jobber med, føles det bra å kunne nevne eksempler som VIPPS, RUTER APP, TV2 SUMO eller BANKID.

Hvordan er det å jobbe hos Knowit?

Knowit har et høyt faglig fokus i uformelle omgivelser. Vår kultur kjennetegnes ved åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og vilje til stadig utvikling. Vi er svært opptatt av kompetansebygging, og du vil få anledning til å delta på seminar og workshops både internt og eksternt. Vi har korte beslutningsveier og du får gode muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Ved siden av et svært sterkt fagmiljø blir du en del av et unikt felleskap og et enestående kollegialt miljø med mange sosiale aktiviteter. Vi har for eksempel fast fredagspils, forskjellig idrettsgrupper, årlig hemsedalstur, blåtur, månedlige internmøter, julebord og sommerfest, samt felles arrangementer for hele Knowit for å nevne noe.


For mer info om stillingen kontakt Maria Halseth på enten telefon 481 02 275 eller mail: maria.halseth@knowit.no


Vi ønsker deg som har:

  • Høyere relevant utdannelse (Bachelor/Master)
  • Minimum 2 års relevant arbeidserfaring med java backend-utvikling (frontend er selvfølgelig også relevant)
  • Forståelse og erfaring med smidig utviklingsmetodikk som SCRUM eller KANBAN

Vi kan tilby:

  • Stilling i et spennende arbeidsmiljø i vekst, innenfor ett av Nordens sterkeste fagmiljøer
  • Fokus på kompetanseheving med gode muligheter for faglig utvikling
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser
  • Et utrolig godt sosialt miljø og mye happenings
  • Et av Norges mest moderne kontorbygg langs Akerselva, sentralt i Oslo sentrum
  • 6 uker ferie og arbeidshverdag preget av fleksibilitet
Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen