Utfordringen

DONG Energy slet med å håndtere store mengder data, og etter at det kom nye lovmessige krav, bestemte de seg for at det var på tide å anskaffe og innføre nytt MDM-system (system for å håndtere målerdata) og smarte målinger og tjenester for kundene. 

Løsning

Nå som MDM-systemet og smarte målinger er innført, kan DONG bearbeide store mengder innsamlede data. De får ut automatiske rapporter om forbruk, trender og inntektsbaserte måleravlesninger. Det betyr at DONG raskt kan identifisere eventuelle problemer, for eksempel dårlig spenningskvalitet i nettet, og dermed løse dem raskt. 

Knowit Insight hjalp DONG med å utarbeide en sourcingstrategi, var med og støttet dem under anskaffelsesprosessen og bisto under prosjektet. 

Resultat

I dag har DONG Energy en fremtidsrettet løsning som kan dekke morgendagens behov på et fleksibelt strømmarked og samtidig oppfylle de lovene og reglene som gjelder for markedet. DONGs to dyktige leverandører hjelper dem med å nå målene, prosjektet gjør fremskritt, og de forventer å være ferdig til år 2020.

Til toppen