Utfordring

Utfordringen for Knowit og Ejendals var hovedsakelig å finne design og funksjonalitet som ville hjelpe Ejendals å nå nye markeder i selskapets pågående utvidelse i Europa.

Målet var å øke salget ved å bygge et nettsted som både inspirerer og er brukervennlig om du surfer via mobilen, datamaskinen eller andre enheter.

Løsning

Løsningen ble en nettside tilgjengelig på alle typer enheter, en tydelig struktur og navigasjon, et oversiktlig produktsortiment og et effektivt bestillingssystem. 

Stort fokus lå hele tiden på produktsøket; hvis en kunde ikke finner frem blir det jo ikke mange kjøp, så vi sørget for å gjøre det veldig bra. 

Ejendals webside på en ipad

Resultat

Ejendals ønsker å bidra til kunders lønnsomhet ved å redusere skader på arbeidsplassen, og hvis vi lytter til juryens kjennelse i EPiServer Awards (beste nettsted i kategorien Business to Business) har deres nettside alle forutsetninger for å hjelpe dem med å nå det målet.

Vinneren av beste B2B nettsted er et moderne nettsted som virkelig inspirerer med sine produkter og sitt gjennomtenkte design. Med produktsøkefunksjonen kan du filtrere ned og tilpasse din bestilling på en enkel og brukervennlig måte. Nettstedet fungerer like godt på mobiltelefoner som på nettbrett og det enhetlige og tiltalende bildespråket gjør at du ønsker å utforske videre. Et fint nettsted som både skaper ønske om kjøp og lojalitet. 

Juryens begrunnelse Episerver Awards

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen