Utfordringen

Røde Kors Førstehjelp er hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Med rundt 2500 årlige førstehjelpskurs og 30 000 kursdeltagere er vi den største norske leverandøren av godkjente førstehjelpskurs i Norge.

Derfor bør de ha en nettbutikk med godt og relevant innhold som er rigget for trafikk, og som er lett å navigere i.

– Forbedring i organisk synlighet har overgått selv våre mest ambisiøse målsetninger.

Hilde Nilsen, digital rådgiver i Knowit Experience.

 

Løsningen

Vi har gjort et omfattende arbeid med søkemotoroptimalisering og forbedring av struktur og innhold – som også har blitt tilpasset basert på innsikt fra søkeordsanalyser.

Knowit bistår Røde Kors Førstehjelp på løpende basis med å jobbe strategisk og kontinuerlig med utvikling av godt innhold som er fundert på data og innsikt.

Vi håndterer også annonsering i digitale kanaler, og fokuserer på å være til stede med innhold i hele kjøpstrakten. For Røde Kors Førstehjelp er det viktig å være til stede med praktisk og nyttig informasjon om førstehjelp til målgruppen.

I tillegg hjelper vi dem med analyse og testing.

 

Resultatet

– Forbedring i organisk synlighet har overgått selv våre mest ambisiøse målsetninger, sier Hilde Nilsen, digital rådgiver i Knowit Experience. 

Siden vi begynte å håndtere digital markedsføring i 2018 har det vært en kraftig trafikk- og omsetningsvekst i nettbutikken på 73 prosent sammenlignet med fjoråret. Det har også vært en inntektsøkning på 48 prosent. Det har vært 55 prosent inntektsøkning fra annonsering – mot en kostnadsøkning på rundt 15 prosent.

Det har også vært en betydelig forbedring i synlighet og organisk søk. Organisk trafikk har økt med hele 150 prosent sammenlignet med i fjor.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen