Utfordring

I 2015 ønsket Brilleland å gjøre et digitalt løft, og inviterte Knowit til å delta i en anbudsprosess der målet var å finne partneren som var best egnet til å bistå i dette løftet. Hovedutfordringen til Brilleland var å oppgradere dagens nettsider til en mer moderne og brukervennlig løsning. Brilleland ønsket å oppgradere dagens tekniske løsning fra EPiServer 6 til EPiServer CMS 8 samt forbedre nettsidene med nytt responsiv design. En kritisk og viktig del av denne oppgaven var å få alle produktene importert og oppdatert automatisk på nettsiden. Knowit var så heldige å få oppdraget.

Løsning

I forkant av dette prosjektet hadde Brilleland i samarbeid med Knowit innhentet mye innsikt ved hjelp av webanalyse. Innsikten satte føringer for det nye designarbeidet, i tillegg til grafiske retningslinjer fra den eksisterende visuelle profilen til selskapet. Da designprosessen var godt i gang ble sidemaler og blokker definert og implementert i en ny og mer fleksibel EPiServer-løsning. Etter lanseringen av de nye sidene har vi vært gjennom flere brukertester og optimalisert nettsiden ytterligere.

Par med briller. Copyright Brilleland

Resultat

I dette prosjektet har brilleland.no fått responsive nettsider på den nyeste versjonen av publiseringsløsningen, EPiServer. Løsningen har bidratt til en mer fleksibel håndtering av det redaksjonelle innholdet samt enklere håndtering av produktinformasjonen som automatisk hentes fra Microsoft Dynamics Navision. Den nye løsningen bidrar til at Brilleland har en løsning som fungerer på alle plattformer, gjør arbeidshverdagen enklere for nettredaktøren samt automatiserer mye av arbeidet som tidligere har vært gjort manuelt.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Til toppen