Utfordringen

Interoptik, en av Norges ledende optikerkjeder med 69 butikker over hele landet, ønsket i 2015 å oppgradere og redesigne sin nettløsning i publiseringsverktøyet, EPiServer. Hovedfokuset var å oppgradere løsningen fra EPiServer 6 til EPiServer CMS 8. Målet var å løfte den digitale plattformen til et høyere nivå og gjøre nettsidene responsive. Interoptik hadde behov for en mer fleksibel og moderne løsning som fungerte både på desktop, mobil og tablet. I tillegg ønsket de å automatisere produktinformasjonen og fornye det grafiske uttrykket, som ville bidra til en enklere og mer smidig arbeidshverdag for nettredaktøren.

Løsningen

Basert på innsikt fra webanalyse og en detaljert kravspesifikasjon fra kunden kom vi frem til et nytt og brukervennlig design for Interoptik. Designfasen ble gjennomført med tett oppfølging fra kunden og kontinuerlig dialog med utviklerne. Parallelt med dette arbeidet ble det ble gjort en integrasjon mellom EPiServer CMS 8 og Microsoft Dynamics Navison. Formålet med denne integrasjonen var å få automatisert og oppdatert produktinformasjonen i EPiServer. Deretter ble sidemaler og blokker utviklet, innholdet implementert og løsningen testet før lansering.

Resultatet

I denne leveransen har interoptik.no fått responsive nettsider på den nyeste versjonen av publiseringsløsningen, EPiServer. Produktinformasjon hentes automatisk fra Microsoft Dynamics Navison og løsningen bidrar til en enklere hverdag for nettredaktøren. Designet er oppgradert og skalert til alle plattformer og mer fleksibel enn tidligere. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Til toppen