Bakgrunn

Vagabond Shoemakers er en stor aktør innen handel som verdsetter bærekraft i mote. Ved å heller fokusere på bevisstgjøring av produktets livssyklus enn konseptet ”fashion first” gjør selskapet en forskjell. For å underbygge dette var det behov for en ny netthandelsplattform og Knowit Experience var klare for å hjelpe. I begynnelsen av 2016 innledet Knowit Experience og Vagabond International AB et langsiktig partnerskap innen netthandel. Dette ble startskuddet for et spennende prosjekt med fokus på å modernisere Vagabonds eksisterende netthandelsplattform. 

Løsning

Innenfor rammene av prosjektet ble arkitekturen byttet helt ut, da den eldre versjonen av EpiServer Commerce bygger på foreldet teknologi. Ordrehistorikk og alt innhold siden lanseringen av netthandel ble overfører til den nye versjonen, og det bød på mange utfordringer. Den eksisterende løsningen for kortbetaling ble byttet fra DIBS til Adyen og ytelsen ble forbedret.

Resultat

Etter mer enn et halvt år med intenst og hektisk arbeid ble den nye netthandelsplattformen lansert, og takket være den er Vagabond nå godt rustet for fremtidig satsing på nettet.   

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen