Utfordring

Armatec spesialiserer seg på klimasmart pumpeteknologi for eiendommer og industrier. Selskapet løser tekniske utfordringer innenfor vann, varme, kjøling og prosess. Nøkkelfaktorer for å oppnå målet er øke omsetningen, forbedre marginene, bli mer bærekraftige og utnytte ny teknologi på smartere måter. Armatec har virksomhet i flere land, og har en bred produktportefølje med flere tusen produkter.

Løsning

Oppdraget ble kickstartet ved at prosjektgruppen brøt målet ned i delmål, definerte aktiviteter og laget en toårig plan for gjennomføring sammen med ledergruppen. Implementeringen, som har fulgt en sprintmetodikk, har pågått i åtte måneder, og 30 prosent av målene har allerede blitt oppnådd. Delprosjektene har bestått av blant annet innkjøp, smartere prising og økt kostnadseffektivitet i organisasjonen.

Vårt team jobber integrert med kunden og driver programmet fremover. Project Management Office, PMO, bidrar med analyse og innsikt, ekspertise innenfor de overnevnte områdene, i tillegg til gjennomføringskraft.

Bli kontaktet
Marcus Ekström
Produktsjef og spesialist innen lønnsomhet og optimering av arbeidende kapital
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen