Barn i byen_ Bergen

Utfordringen

Barn i byen hadde behov for mobiltilpassede nettsider med et nytt og moderne design. Målet var å synliggjøre aktivitetstilbudene for barnefamilier like godt digitalt som på trykk.  
Magasinet Barn i Byen distribueres til barnefamiliene i Bergen og Kristiansand via alle barnehager og skoler (1–7 trinn) i kommunene. Barna tar med seg magasinet hjem i skole- eller barnehagesekken. 
Knowits utfordring var å skape en god nettside som gjør det enkelt for barnefamilier å planlegge helger og ferier hjemmefra eller på farten.

barn i byen mobil

Løsning

Den viktigste funksjonaliteten for nye nettsider var å lage en kalender som skulle være enkel for kulturtilbydere å publisere sine arrangementer, samtidig som målgruppen skal finne innholdet de søker på en enkel og rask måte.

Opplevelsekalenderen "Det skjer", filtrerer på alder, dato, sted/bydel og aktivitet/tema. Den enkelte kulturtilbyderen får via denne kanalen mulighet til å synliggjøre seg og sine arrangementer på enkel måte, mens målgruppen kan planlegge aktiviteter, samt finne gode tips og ideer samlet på ett nettsted. 

Leveranse

I tett samarbeid med kunden definerte Knowit informasjonsarkitektur, innholdselementer, design og funksjonalitet i forprosjektet. Dette underlaget ble tatt med videre inn i hovedprosjektet for endelig ferdigstilling av design, funksjonalitet, innhold og lansering av nettsidene. Den viktigste funksjonaliteten for nye nettsider var å lage en kalender som skulle være enkel for kulturtilbydere å publisere sine arrangementer, samtidig som målgruppen skal finne innhold på en enkel og rask måte.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Til toppen