Utfordringen

Fylkesnemndene hadde behov for en større digital tilstedeværelse. Vi hjalp dem med visuell identitet, responsive nettsider på tre språk og flerspråklige brosjyrer. Sidene skulle ha et stilrent og moderne design, der målgruppene enkelt kunne finne den informasjonen de var på jakt etter.

Prosessen

Prosjektet hadde en stram tidsfrist og innsiktsfasen ble derfor gjennomført i flere korte og intensive arbeidsmøter sammen med kunden, der vi kartla Fylkesnemndenes arbeid og målet for nettsidene og materiellet vi skulle utarbeide. Sidene ble deretter skissert opp og utviklingen startet. Parallelt ble innholdet utarbeidet, både i form av tekst, bilder og grafiske virkemidler.

Illustrasjonsfoto hentet fra fylkesnemdene.no. Barneføtter i gresset.

Resultatet

I dette prosjektet har Fylkesnmenden fått nye, responsive nettsider på nyeste versjon av publiseringsløsningen Episerver.  Løsningen gir Fylkesnemndene mulighet til å nå ut til sine brukere på flere språk, der bilder og enkel tekst er tatt i bruk som gode virkemidler for å gjøre budskapet enkelt å forstå. I tillegg har vi utarbeidet to ulike brosjyrer, samt annet informasjonsmateriell.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

“The collaboration with Knowit has produced a quality product which is really user-friendly.”»

Charlotte Homme, prosjektleder Fylkesnemdene.

Til toppen