Knowit Academy 2022 er i gang!

Publisert 20 okt 2022

Tirsdag forrige uke startet vi opp med årets Academy. Knowit har med Knowit Academy som mål å bli bransjens beste på inhouse kompetanseutvikling. Med dyktige forelesere og 4 spennende programmer kan årets deltakere glede seg til et år fylt med interessant innhold og foredrag.

I Knowit står læring, kompetanseheving og utvikling sterkt på agendaen. Knowit Academy arrangeres i år for 8 året på rad, og på 10 måneder skal 84 ansatte ta del i 4 ulike utdanningsprogram. Det er 30 ulike forelesere som skal bidra på årets programmer og flere av de er interne ressurspersoner, men også eksterne anerkjente, internasjonale forelesere og kursholdere. Ambisjonen er å lage det beste og mest givende kompetanseutviklingsprogrammet som finnes blant norske teknologibedrifter, og tilby en kvalitet som er på høyde med og overgår kommersielle kurstilbydere.

Årets program er delt inn i design, praktisk personalledelse, teknologi og cloud. Nytt av året er et eget program for cloud for utviklere og arkitekter som ønsker å ta en sertifisering på skyteknologi.

- Hensikten er å kontinuerlig styrke kompetansen på sky, da vi ser en økende etterspørsel i markedet for denne type kompetanse, sier Fredrik Thaulow, ansvarlig leder av Academy.

Ansatte ønsker å utvikle seg

Gjennom samtaler og spørreundersøkelser har det kommet tydelig frem at ansatte har et ønske og behov for å utvikle seg selv. I konsulentbransjen er lønn og oppdrag viktig, men man ser en klar tendens i markedet at arbeidstakere motiveres av å få mulighet til å utfolde seg, tilegne seg ny kunnskap og styrke kompetansen sin. 

- Vi er veldig glade og stolte av å være i gang med årets Academy. Det er mange som har arbeidet hardt for at vi i dag kan starte opp fire programmer for deltakere som skal på 32 samlinger over de neste 10 månedene. Vi har spesielt store forventninger til årets nykomling; cloud program med sertifisering, forteller Fredrik.

Vi ønsker alle som skal delta på årets Academy masse lykke til!

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Fredrik Thaulow
Rådgiver
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen