Knowit har oppnådd den ettertraktede statusen Azure Expert Managed Services Provider

Publisert 01 feb 2023

Av hundretusenvis av Microsoft-partnere er det bare rundt hundre Azure Expert Managed Service Provider-partnere (MSP) over hele verden. Nå er Knowit en av få Azure Expert MSP-partnere i Norden.

Microsoft sitt Azure Expert MSP-program er utviklet for å sikre at bedrifter og organisasjoner har tilgang til de mest kompetente Azure-partnerne. For å bli en Azure Expert MSP, må en partner oppfylle visse krav og bestå en streng to-dagers gransking som beviser skyferdigheter, velfungerende prosesser og høyt nivå av kundehåndtering og kundetilfredshet.

Partnerstatusen for Azure er av stor betydning for Knowit og validerer vår dybdekunnskap, evner og erfaring med å skape, distribuere og administrere optimale Azure-tjenester for våre kunder. Den viser også at vi har kompetanse til å administrere komplekse globale skymiljøer.

- Azure Expert MSP er det høyeste nivået av partnersertifisering fra Microsoft på Azure, og partnerstatusen understreker vår posisjon som en ledende Microsoft Azure-partner. Sertifiseringen er også et bevis på våre ferdigheter innen drift og implementering, som kontrolleres og verifiseres av en ekstern aktør, sier Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead i Knowit.

Vår ekspertise utvikler seg i takt med Azure

Rammeverket er bygget slik at kunder kan stole på at partnere som har oppnådd Azure Expert MSP-status jobber kontinuerlig med å forbli Azure-eksperter. Reisen er ikke ferdig etter den første beståtte granskingen. For å beholde den ettertraktede partnerstatusen må Azure MSP’er fortsette å oppfylle kravene og årlig gjennomgå en kontroll av utviklingsfremdriften. På denne måten kan vi i Knowit sikre kontinuerlig forbedring og at vi opprettholder vår kompetanse innenfor de nyeste teknologistandardene for våre kunder.

Vi hjelper deg med skybaserte løsninger

Knowit har lang erfaring og kompetanse med skybaserte løsninger. Vi vet akkurat hvilke muligheter skyteknologien gir, og hvordan utnytte disse på best mulig måte.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kristoffer Gudmundsen
CEO, Knowit Solutions Amende
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen