Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

HubSpot – fullverdig verktøy for CRM og Marketing Automation

HubSpot er en ledende og fleksibel CRM-plattform for markedsføring, salg og kundeservice. Du velger selv modulene og verktøyene du har behov for, og alt er tilgjengelig i samme enkle og intuitive grensesnitt. I tillegg eksisterer det et bredt utvalg ferdige utvidelser og tillegg, samt mulighet for integrasjoner mot andre systemer via APIer.

Hvorfor Hubspot?

Jobber du sammen med selgere, markedsførere eller kundebehandlere som savner å jobbe i en løsning som gir en fullstendig oversikt over kundene? Er du i tillegg lei av systemer som ikke snakker sammen og ønsker å forenkle dagens arbeidsprosesser? HubSpot er en plattform som binder sammen både avdelinger og arbeidsprosesser. Plattformen hjelper bedrifter med å tiltrekke, engasjere og begeistre kunder på en svært enkel måte. Løsningen baserer seg på én felles database (CRM), som gjør det mulig å segmentere kontakter i smarte, oversiktlige lister. Dette gjør at man enkelt kan komme i gang med personalisering av kundedialogen og jobbe med automatisert markedsføring.

  • Få en 360-graders oversikt over kundene dine
  • Tiltrekk deg nye kunder med effektiv markedsføring
  • Konverter leads til kunder med smarte salgsverktøy
  • Skap enestående kundeservice og bygg lojalitet

Knowit er HubSpot Platinum Solution Partner, og leverer alle relevante tjenester knyttet til plattformen.HubSpot-modulene


HubSpot-metodikk

Sentralt knyttet til HubSpot-plattformen er metodikken Inbound, en egen prosess optimalisert for å tiltrekke nye kunder, og gjøre dine eksisterende mer lojale. HubSpot-metodikken består av tre faser: tiltrekke, engasjere og begeistre. Ved å sette fokus på at kunden skal lykkes, blir de ikke bare fornøyde, men de ønsker også å formidle sin erfaring til venner og bekjente. Dette kan bedrifter dra nytte av i markedsføringen, som vil lede til nye leads. HubSpot illustrerer dette med et svinghjul, der kundene (i et CRM-system) er selve kjernen, hvor markedsføring, salg og service jobber sammen rundt kjernen.

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge