Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Salesforce – CRM i verdensklasse

Salesforce er verdensleder innenfor CRM-programvare, og har utviklet seg til å bli en utpreget innovativ og innholdsrik løsning.

Hvorfor Salesforce?

Med Salesforce kan bedrifter oppnå høyere kundetilfredshet- og utvikling ved å samle samtlige kundeprosesser i én og samme plattform. Ved å kunne markedsføre, selge og tilby kundeservice, og videreutvikle kundeforhold på samme sted, får du et 360 graders bilde av kundene dine og kan bygge videre på gode kunderelasjoner.  

Salesforce er et verdidrevet selskap som fokuserer på tillit, kundesuksess, innovasjon og likhet. Plattformen er bygget på en skybasert, sikker infrastruktur som gjør at du kan dra nytte av automatiske og sømløse oppdateringer, og alltid ha siste og beste funksjonalitet tilgjengelig.  

Med Salesforce har du en skalerbar, fremtidsrettet løsning, med all informasjon som kreves for at kundene dine skal få en god kundeopplevelse.

Knowit er sertifisert Salesforce-partner, og leverer alle relevante tjenester i deres produktportefølje.Salesforce-applikasjoner


Fordelene med Salesforce

Dersom du har mange kundekontakter er det praktisk talt umulig å huske hver interaksjon du har hatt med kundene. Salesforce kan hjelpe deg med å holde orden på arbeidet teamet ditt gjør med hver kunde. Du kan se hvordan avtaler beveger seg gjennom systemet, hvilke e-postkampanjer som har blitt sendt ut og hvilken kundestøtte som er gitt. Lagring og administrasjon av kundedata i Salesforce gjør at du blir bedre kjent med kundene dine og får verdifull innsikt i kundereisen. Du får også en helhetlig oversikt over hvordan kundene drar nytte av virksomheten din.

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge