AI og datadreven forretningstøtte

Skap verdi med en helhetlig tilnærming til AI

Oppdag verdien av AI og oppnå dine forretningsmål med vår helhetlige tilnærming til kunstig intelligens. Fra strategiutvikling til implementering og vedlikehold, er vi din pålitelige partner som hjelper deg med å forstå og utnytte kraften i AI.  

Fra kompleksitet til klarhet: Skap forretningsverdi med AI

AI er i gang med å revolusjonere verden, og vi står stadig ovenfor nye ideer og løsninger for å utnytte kunstig intelligens, både privat og på arbeidsplassen. Som leder i en bedrift kjenner du mest sannsynlig på behovet for å utvikle en AI-strategi for din virksomhet eller avdeling. Samtidig kan AI virke komplekst, og mange mangler kunnskap og forståelse for hva AI er og hvordan det kan skape forretningsverdi.

Styrket beslutningsprosess med AI

Generativ AI er et mye omtalt tema, men hos Knowit vet vi at AI er mye mer enn det. Tidligere snakket vi om nevrale nettverk, maskinlæring, deep-learning, chatbots og mer. Samtidig vet vi at det handler om statistikk, datakvalitet og evnen til å utnytte data for å skape verdi.

Vi i Knowit ser på AI som er verktøy for å gjøre deg og din bedrift bedre rustet til å ta gode beslutninger, slik at du kan effektivisere din virksomhet. Vi vet også at det er nødvendig med en helhetlig tilnærming til AI for å skape optimal verdi for virksomheten din.

En helhetlig tilnærming til AI

Knowit tilbyr derfor en bred tjenestepakke innen AI, inkludert rådgivning, strategiutvikling, juridisk veiledning, analyse, implementering, produksjon av egne AI-løsninger, samt vedlikehold og forvaltning. Som din partner følger vi deg gjennom hele prosessen og sikrer at din virksomhet oppnår dine mål med AI-strategien.

Et utvalg av vårt tjenestetilbud på AI

  • Generativ AI
  • AI-strategi
  • Sikker bruk av AI
  • Data strategy og MDM
  • Datadrevne beslutninger 
  • Effektiviser dine tjenester med AI
  • Dataplattform
  • Visualisering og dashboards
  • Vedlikehold og forvaltning (MLOps)

Mer AI fra Knowit

Sjekk ut Knowit sin blogg om AI - et ressurssted for å utforske og oppdage det nyeste innen kunstig intelligens. Bloggen er dedikert til å dele innsikter, trender og beste praksis innen AI-verdenen, slik at du kan utnytte potensialet til kunstig intelligens i din virksomhet.

Bli kontaktet
Dan Vigeland
Director at Knowit
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen