Google Cloud-logo

Hvorfor velge Google Cloud

  • Karbonnøytral lagring av data

  • Sterk på maskinlæring og kunstig intelligens

  •  Gullkandidat på alt som har med søkemotorer og SEO å gjøre

Hvordan vi kan hjelpe deg

Vår ekspertise innen skyteknologi og strategi har vokst parallelt med utvikling av Google Cloud. Som partner av Google, og et av de fremste skymiljøene i Norden, leverer vi bredt i tjenestespekteret og kan om ønskelig være en totalleverandør fra A til Å. Les mer om hvordan cloud-teamet i Knowit Experience kan bistå.

Illustrasjon av en medalje

Vi har sertifiseringene du trenger

Vi har en lang rekke sertifiserte konsulenter innen bl.a. GCP Architect, GCP Data Engineer, GCP Cloud Engineer, Google Data Studio og GCP Cloud Sales. 

Norwegian Air Shuttle - Cloud for Marketing

Knowit har levert Gooogle Analytics 360 tjenester for Norwegian i en årrekke ved å bistå med implementering, rapportering og innsikt av bruksmønsterdata på tvers av alle Norwegians digitale flater i hele verden. Ved å kombinere Knowits styrker innen Google Marketing Platform og kraften av Google Cloud har vi tatt Norwegians målrettede markedsføringsmuligheter til nye sky-lag! 

TV 2 Sumo - Å forstå strømmekundene

TV 2 Sumo strømmer hver eneste dag på en lang rekke forskjellige enheter og plattformer. Det totale øksystemet strekker seg fra tradisjonelle webtjenester og native mobilapper, til innebygde Smart-TV apper, spillkonsoller og Apple-TV-bokser. 

I det stadig voksende strømmemarkedet har TV2 Sumo et mål om å bli fullverdig datadrevet. I den forbindelse har Knowit bidratt i utviklingen av en global sporingsstrategi som fungerer på tvers av alle hovedplattformene. 

Illustrasjon av skytjenester

Cloud Marketing

Cloud Marketing handler om å øke effekten av markedsføringstiltak ved å strukturere og utnytte langt flere datakilder enn man tidligere har hatt mulighet til. Som oftest er det data fra annonseverktøy i kombinasjon med dine egne data som gjør oss i stand til å øke effekten drastisk. 

Vi har i det siste sett en utvikling i flere nettlesere som begrenser bruk av bl.a. tredjepartsdata. Dette fordrer derfor nye metoder rundt kombinasjon av data for at markedsføring og analyse av bruksmønster skal bidra til den verdiskapingen man er avhengig av. Vår evne til å tenke kreativt rundt utnyttelse av data er det som kan gi deg et fortrinn i markedet.

Illustrasjon av skytjenester

Cloud Develop

Cloud Develop er vår fellesbetegnelse på det som ofte er større arkitektoniske og strukturelle endringer, både hos selskap som har skyen som utgangspunkt (Cloud Native), men også der løsninger skal migreres fra on-premise til skyen. Cloud Develop dekker også mer strategisk, metodiske endringer hvor virksomheter ønsker å jobbe agilt gjennom smidige team og kontinuerlige leveranser (DevOps). 

Dette løser vi eksempelvis gjennom mikrotjenester, automatisering, auto-skalering, Kubernetes og andre tjenester.

Illustrasjon av skytjenester

Cloud Analytics

Med få begrensninger knyttet til datainnsamling og lagring, øker også behovet for å analysere og forstå dataen en sitter på. Evnen til å se komplekse mønstre og predikere handling på tvers av løsninger, fordrer en høy kompetanse og forståelse for store datamengder og gode analyse- og visualiseringsverktøy. Setter man dette sammen med en god forretningsforståelse, så har du oppskriften på hvordan vi bistår kunder med å raskere ta gode datadrevne beslutninger. 

Knowit er kanskje Nordens fremste miljø innen analyse og visualisering av data. Dette bl.a. på bakgrunn av gode verktøy som eksempelvis BigQuery, Google Analytics, Data Studio mm., men først og fremst lidenskapelige og engasjerte ansatte som dyrker faget sitt. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Til toppen