Microsoft Azure-logo

Hvorfor velge Microsoft Azure

·       Velkjent og utbredt i Norden 

·       En trygg alt-i-ett leverandør 

·       Solid på computing, analyse, lagring og utvikling 

·       Tilgang til dataen når som helst, hvor som helst

·       Kan kombineres med server lokalt

Hvordan vi kan hjelpe deg

I Knowit har en stor andel av våre konsulenter høy kompetanse på Azure, og kan hjelpe deg med å utnytte din data bedre ved hjelp av teknisk innsikt, analyse og forretningsforståelse.

Illustrasjon av en medalje

Vi har sertifiseringene du trenger

Vi har flere sertifiserte konsulenter innen Microsoft Azure Developer Associate, DevOps Engineer Expert og Solutions Architect Expert.

If

If er Nordens største forsikringsselskap. If er en del av finanskonsernet Sampo, og forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum. If har bygget sin digitale plattform, Waypoint, for alle tjenester og forretningsområder fra bunnen av. Knowit har vært inne fra starten av og har hatt en sentral rolle i både plattformvalg og utvikling av nye tjenester.  

Norsirk

I drøyt 20 år har norske myndigheter stilt krav til importører og produsenter av elektriske produkter om at produktene skal samles inn, miljøsaneres og gjenvinnes. Denne prosessen har de siste årene gjennomgått en digital totalforvandling, der Knowit i tett samarbeid med kunden, har designet og utviklet et helt nytt forretningssystem som støtter hele Norsirk sin verdikjede. Dette er en skybasert løsning av mikrotjenester i Azure som igjen er tett integrert med CRM, ERP og avvikssystem. 

Illustrasjon av skytjenester

Cloud Marketing

Microsoft Azure åpner opp for presis og personlig tilpasset markedsføring. Ved hjelp av analyse og avanserte modeller er man i stand til å formidle riktig innhold til riktige kunder, til rett tid. Kombinasjonen av Azure og Knowits spisskompetanse sikrer at vi kan bistå deg med å optimalisere brukerreisen med data, ikke magefølelse slik at du kan lage personlige kundeopplevelser og ligge i forkant av markedet. Med Azure skaleres de digitale kampanjene automatisk basert på dine behov.  

Med utfasingen av tredjepartsdata står markedsførere over nye utfordringer i tiden fremover. Dermed blir datagrunnlaget og analysekapasiteter desto viktigere når vi beveger oss inn i en ny æra av digital markedsføring. Ved å kombinere ulike datakilder vil man fortsatt kunne få god innsikt i kunde- og brukeradferd, men det krever den rette kompetansen og en solid plattform i bunn. Her kan Knowit hjelpe deg. 

Illustrasjon av skytjenester

Cloud Develop

Azure muliggjør både små og store strukturelle og arkitektoniske endringer hos din bedrift. Enten om det er hos virksomheter som allerede er integrert i skyen (Cloud Native) eller løsninger som skal flyttes fra on-premise til skyen er Azure DevOps et godt alternativ.  

Cloud Develop omfatter også metodiske endringer hvor bedrifter ønsker å jobbe agilt gjennom smidige team og kontinuerlige leveranser. Hos Knowit har vi bred erfaring med Microsoft Azure DevOps til rettighetsstyring, Git repository for kildekode, build og release pipeline (CI/CD) og service connections for deployment for å nevne noe. 

Illustrasjon av skytjenester

Cloud Analytics

Azure tilbyr en rekke tjenester innenfor dataanalyse, maskinlæring, IoT, kunstig intelligens, data pipeline for analyse og datavisualiseringer for å nevne noe. Dette utgjør et bredt spekter av løsninger som hjelper deg med å navigere dataene du sitter på, og bidrar til at du kan skape verdi gjennom en datadrevet prosess. Azure opererer også etter en forbruksbasert betalingsmodell som betyr at du betaler kun for det du bruker. Det er med andre ord ikke behov for store anskaffelser. 

En av fordelene med Azure er deres industriledende hybridsky hvor man kombinerer bruken av Microsoft Azure’s servere og lokale, såkalte on-premise, servere. Dette er spesielt nyttig dersom din bedrift innehar og behandler mye sensitiv data.  

Knowit kan bistå deg gjennom hele reisen fra kartlegging av behov til anskaffelse og implementering av løsninger. 

Bli kontaktet
Kristoffer Gudmundsen
Head of Consulting and Sales, Knowit Amende
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen