Illustrasjon av skytjenester

Hva må til for å lykkes med Cloud Develop

Evnen til å tenke kreativt og ta modige valg er viktig for å lykkes, uavhengig om du er en Cloud Native bedrift, eller om du skal fra en on-premise løsning og inn i skyen. Med en proaktiv holdning, øker også mulighetene for hva en kan få til.

If

If er Nordens største forsikringsselskap. If er en del av finanskonsernet Sampo, og forsikrer 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum. If har bygget sin digitale plattform, Waypoint, for alle tjenester og forretningsområder fra bunnen av. Knowit har vært inne fra starten av og har hatt en sentral rolle i både plattformvalg og utvikling av nye tjenester. 

Google Cloud-logo

Cloud Develop + Google

Google Cloud tilbyr en rekke cloud develop verktøy om en skal utvikle, iverksette og debugge applikasjoner som hostes i skyen. Et knippe av disse er Cloud Code, Cloud SDK, Google Cloud Source Repositories og Anthos Developer Sandbox. Ved hjelp av disse og mange andre anvendelige tjenester får du muligheten til å bygge skalerbare og anvendelige løsninger. Plattformen hjelper deg med å komme raskere til markedet med nye tjenester og produkter.  

Amazon Web Services-logo

Cloud Develop + Amazon Web Services

Amazon Web Services var den første av de tre store som begynte med skysatsing. Dette har bidratt til at deres tjenestekatalog er den største og brukes av mange store multinasjonale selskaper i dag. Deres Developer Tools inkluderer continuous integration (CI) og continuous delivery (CD) som akselerer programvareutvikling hastighet til markedet.  

I Knowit har vi kompetanse til å bistå enten om det er migrering til skyen eller optimalisering av tjenester som allerede i skyen. Dette løser vi eksempelvis gjennom mikrotjenester, automatisering, auto-skalering og overvåkning; med god hjelp av for eksempel Kubernetes (EKS) og andre tjenester. Vi har erfaring med å bygge moderne serverless-arkitekturer, i tillegg til mer tradisjonelle oppsett av servere på EC2. 

Microsoft Azure-logo

Cloud Develop + Microsoft Azure

Azure muliggjør både små og store strukturelle og arkitektoniske endringer hos din bedrift. Enten om det er hos virksomheter som allerede er integrert i skyen (Cloud Native) eller løsninger som skal flyttes fra on-premise til skyen er Azure DevOps et godt alternativ. Azure roses for sin hybrid-sky løsning og har rykte på seg for å være best i klassen når det kommer til datasikkerhet. Slå dette sammen med integrasjonen mellom Office 365, Teams og Azure, og du har en stabil, men og fleksibel skytjeneste 

Cloud Develop omfatter også metodiske endringer hvor bedrifter ønsker å jobbe agilt gjennom smidige team og kontinuerlige leveranser. Hos Knowit har vi bred erfaring med Microsoft Azure DevOps til rettighetsstyring, Git repository for kildekode, build og release pipeline (CI/CD) og service connections for deployment for å nevne noe. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kristoffer Gudmundsen
CEO, Knowit Solutions Amende
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen