Det eneste som er helt sikkert i en digital verden er at alt er i endring, og det endrer seg raskt. Om du skal starte en ny kampanje, A/B-teste eller måle mer på nettstedet ditt er det viktig å kunne snu seg rundt raskt.

Google Tag Manager gjør det mulig å implementere og sette opp forskjellige scripts og tagger uten å være nødt til å forholde seg til releaser eller overbookede utviklere. Google Tag Manager frigjør ressurser og gjør ditt digitale arbeid mer effektivt og fleksibelt.

  • Sentralisert håndtering av scripts og tagger
  • Økt fleksibilitet gjennom samhandlingsmuligheter, gjenbruk av implementering og kort vei til publisering
  • Økt sikkerhet gjennom tilgangsnivåer, test-funksjonalitet og automatisk scanning av skadelige scripts
  • Muliggjør mer avanserte målinger enn hva man kan få til med en tradisjonell implementering av et analyseverktøy 

 

Google Tag Manager 360

Google Tag Manager 360 er enterprise-versjonen, og gir deg flere funksjoner, samt prioritert support og garantier på tilgjengelighet på produktet. Har du Google Analytics 360, er Google Tag Manager 360 en integrert del av produktpakken

 

Hvorfor velge oss

Vi er Google Tag Manager sertifisert partner, og anser oss selv for å ha svart belte i smart og avansert bruk, oppsett og implementering. Vi har vært Google Tag Manager sertifisert siden verktøyet ble tilgjengelig i Norge, og er også Google Tag Manager 360 forhandler.

For at Google Tag Manager skal gi deg den fleksibiliteten som ligger i verktøyet, er det avgjørende at fundamentet er riktig. Det kan vi hjelpe deg med, uansett om det gjelder bruk av Google Tag Manager for web eller apps.

Ta kontakt
Amund Brandsrud
Salg - Knowit Experience, Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe til deg?

Takk! Vi tar kontakt så snart som mulig.

Ta kontakt
Anders Fossøy
Salg - Knowit Experience, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg tar kontakt så snart som mulig.

Til toppen