Behovet for overblikk og innsikt er nå større enn noensinne, med de mulighetene som nå finnes for å samle store mengder data. Det er mange forskjellige datakilder å forholde seg til, noe som kan gjøre det vanskelig å ha overblikk. Datavisualisering gjør om tall og bokstaver til visuelle fortellinger, for å enklere kunne kjenne igjen trender og uregelmessigheter. Det er stor sjanse for at trender og innsikt går ubemerket i tradisjonelle regneark. Men hvis vi presenterer samme data visuelt i f.eks en linjediagram, vil ting komme frem mer åpenbart.

Hva er Klipfolio og hvordan fungerer det?

Klipfolio er et BI-verktøy som gjør det mulig å koble til mange forskjellige datakilder for å hente ut ønsket data og presentere det visuelt i et dashboard. Med et dashboard i Klipfolio kan du samle alle viktige målinger og KPIer på et sted for å kunne monitorere og ta raske beslutninger. Klipfolio byr på mange tilkoblingsmuligheter for å uthenting av data.

I en datadrevet tid som vi er inne på nå er det utrolig viktig å ha kontroll over nøkkeldata til enhver tid slik at du ikke går glipp av hendelser som er med på å påvirke forretningen. Det er en av hovedårsakene til å bruke Klipfolio, da de også tilbyr en mobilapplikasjon for å kunne ha tilgang til dine dashboard on-the-go. Klipfolio er et verktøy som er raskt å komme i gang med, og da snakker vi om noen få timer til noen få dager, avhengig av dashboardets kompleksitet. Dette er noe som gir Klipfolio en stor fordel mot andre konkurrenter.

Vi er en en sertifisert partner av Klipfolio med flere eksperter som er klare for å hjelpe deg med alt i fra kartlegging av behov og til datavisualisering.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen