Ikke bare gir dagens måle- og analyseverktøy deg svaret på hvilken markedsføring som er mest effektiv og lønnsom, men også gode indikasjoner og konkrete tips til hvilke endringer du kan gjøre med ditt nettsted, mobilapplikasjon eller Facebook-side for å tiltrekke deg flere kunder.

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics er et gratis verktøy som gir tilgang til brukerdata og statistikk om din nettside. Du kan enkelt få oversikt over hvilke kanaler besøkende kommer fra, hva de gjør inne på siden og m.m. slik at du kan ta bedre beslutninger basert på denne dataen.

Google Tag Manager

 

Google Tag Manager gjør det mulig for deg å raskt og enkelt håndtere tagger på din nettside. Ved hjelp av disse taggene kan du måle hva folk gjør på nettsiden din, hvilket innhold som er interessant og kartelegge forbedringsmuligheter.

Google Analytics 360

Google Analytics 360 inkluderer hovedfunksjonaliteten fra standard-versjonen, men er laget for å kunne håndere store mengder data, samtidig som det gir tilgang til økt funksjonalitet og hastighet på rapporteringen. Google Analytics 360 er for store aktører som har mer data enn det som er mulig å vise i standardversjojen. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen