Disse åtte teknologiene vil påvirke næringsliv og samfunn mest

Den digitale transformasjonen har allerede ført til omfattende endringer i næringslivet, og vi har laget en oversikt over teknologiene vi mener vil ha den største påvirkningen i tiden som kommer. 

Les mer

 

Strategiske tech-trender for 2021 -> Mer personlig. Mer komplekst. Mer tech.

Helt unike sosioøkonomiske utfordringer traff oss alle i 2020. For næringslivet betyr dette at vi må forbedre vår evne til å håndtere store datamengder. Det dreier seg om hyperpersonalisering, lokasjons-uavhengighet og fleksible leveranser. 

Les mer

 

Du har under 10 sekunder på deg for å nå absurde Generasjon Z

Generasjon Z ble født etter at internett ble allemannseie. De eldste var knappe 10 år da iPhone ble introdusert. Deres verden er like mye en lekeplass som en arbeidsplass. Og skal du fange interessen deres har du under ti sekunder på deg.

Les mer

 

Utfordringer i en datadrevet verden

Om du stiller folk det retoriske spørsmålet «Hvordan ønsker du at livet ditt skal være om 10 år?», tror vi de fleste gjennomtenkte svarene vil gravitere rundt trygghet, harmoni, miljø, helse og demokrati. Vi tror det alltid er viktig å sette teknologi inn i en slik sammenheng. 

Les mer

 

Digitaliseringen krever nye verdiforslag

Digitaliseringen gjør at de fleste virksomheter må utvikle nye, justerte verdiforslag til markedet. Som alltid er det en god regel å tenke mindre på hva dere selger, og mer på hvordan dere kan fremstå relevante og verdifulle når kunden skal utføre sine viktigste jobber. 

Les mer

 

Hva styrer valg av metodikk for design og utvikling av digitale systemer? Waterfall vs agile; your call

‘Smidig’ eller ’agil’ har vært et buzzword de siste årene når samtalene dreier seg om metodikk for design og utvikling av digitale systemer. Litt spissformulert handler smidige metoder hele tiden om å kunne justere kurs og prioriteringer ut fra hva som gir mest umiddelbar verdi.

Les mer

 

Den perfekte stormen endrer spillereglene

Er din bransje truet? Her er signalene du må lete etter.

Les mer

 

 

 

Til toppen