Knowit er sertifisert Google Partner og har ansatte med lang erfaring innen søkemotormarkedsføring og digital markedsføring i sin helhet. Flere av oss har også jobbet for diverse søkemotorer tidligere og vi innehar alle de relevante sertifiseringene som sikrer deg som kunde den ypperste kompetansen innen fagfeltet. Vi har kunder innen et bredt spekter av bransjer og innen en mengde språk og land verden over.

Søkemotorer brukes både som en informasjonskanal og som et kjøpesenter. Alt fra offentlige nettsteder, restauranter og tjenestetilbyder til rene nettbutikker er avhengige av at målgruppen finner dem når de ønsker det. Google er den desidert største søkemotoren i Norge, det er først og fremst her man må sørge for å møte målgruppen. Akkurat som kampen om oppmerksomheten til kundene i en handlegate er tøff, er konkurransen om synlighet i en søkemotor preget av at det er mange andre som ønsker å by på de samme søkeordene som oss. Det holder ikke bare å legge mest penger i potten, man må også kunne utnytte mulighetene og reglene i den aktuelle søkemotoren: 

  • skrive gode annonsetekster tilpasset søk
  • benytte seg av den nyeste funksjonaliteten for å skille seg ut
  • kontinuerlig optimalisere budgivningen for å nå ønsket rangering

 

Google sitt annonsesystem for søk, Google AdWords, knyttet opp mot analyseverktøyet Google Analytics gir oss innsikt fra nettsiden. Dette gjør at vi kan spisse annonseringen mot de kundene som ikke gjennomfører handlingene vi ønsker.

Ta kontakt
Amund Brandsrud
Salg - Knowit Experience, Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at vi skal ringe til deg?

Takk! Vi tar kontakt så snart som mulig.

Ta kontakt
Anders Fossøy
Salg - Knowit Experience, Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Vil du at jeg skal ringe deg?

Takk! Jeg tar kontakt så snart som mulig.

Til toppen