Automatisert markedsføring består av mange forskjellige elementer som jobber i samspill for å skape gode kundeopplevelser. Vi i Knowit har bred erfaring fra alle typer markedsføring, og kan hjelpe deg å definere, rigge og gjennomføre et best mulig automatisert kundeløp.

Vi kan blant annet hjelpe med:

  • Optimalisering av eposter
  • Planlegging og design av kundereiser
  • Omnikanal markedsføring
  • Kunnskap om beste praksis

 

Vi tilbyr fire forskjellige paketeringer for dine Marketing Automation behov:

Epostrådgiving

Knowit kan hjelpe deg med epostmarkedsføringen din. Vi kan bistå med epostkoding, tilpassing til mobil og mørk modus, A/B testing og strategi. Vi kan også hjelpe deg med å analysere resultater og finne muligheter for ytterligere optimalisering.

Kundereiser

I den store digitale verdenen blir det stadig viktigere å treffe kundene med riktig beskjed, i riktig kanal, til riktig tid. Knowit tilbyr rådgivning og assistanse i planleggingen av personaliserte, automatiserte og effektive kundereiser for ditt MA-system. Vi kan også bistå med implementering.

Omnikanal markedsføring

Vi tilbyr rådgivning for helhetlig digital kommunikasjon på tvers av flater og plattformer for å skape en sømløs kundeopplevelse. Vi hjelper deg å se de ulike berøringspunktene i sammenheng, slik at kundene opplever at all kommunikasjon fra dere fungerer sammen og danner en konsistent helhet.

Marketing for Hire

Vi i Knowit tilbyr også Marketing for Hire. Dersom du trenger hjelp med markedsføring, tilbyr vi markedsførere til leie, som kan hjelpe deg med alle dine markedsføringsbehov. Har du ikke plass i budsjettet til en fulltids markedssjef, eller trenger du hjelp mens noen er i permisjon eller sykemeldt? Marketing for Hire er en kostnadseffektiv måte å dekke svingene markedsføringsbehov. Les mer om tjenesten Marketing for Hire

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stine Strandvik
Avdelingsleder for CRM
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen