Kampanjeautomatisering

ClickDimensions gjør det mulig for markedsførere å lage interaktive automatiseringer basert på potensielle kunder eller brukernes atferd. Send målrettede e-postmeldinger til potensielle kunder for å drive salg eller generere interesse for produktet ditt, og gi beskjed til salg når en kunde eller kundeemne viser interesse gjennom sine interaksjoner med markedsføringsmeldingene dine.

ClickDimensions kampanjeautomatisering

E-post markedsføring

ClickDimensions innebygde e-postmarkedsføringskapasitet gir en intuitiv opplevelse som lar brukere opprette og sende bulk HTML-e-poster med alle sendte, åpne, klikke og bounce rapportert på et aggregert nivå så vel som individuelt mottakernivå. Brukervennlige editorer gjør det enkelt å opprette en e-post for alle også de som ikke kan HTML eller CSS.

ClickDimensions epost editor

ClickDimensions hjelper deg å overholde GDPR reglene og har en funksjon for av- og påmeldinger til nyhetsbrev og andre e-postutsendelser. Du kan selvsagt gjøre A/B-testing, legge inn knapper for deling på sosiale media, se hvordan e-posten vil se ut for mottaker i de største og mest kjente e-post klientene. Sist, men ikke minst, du kan legge inn ferdige maler og blokker med innhold slik at den som setter opp utsendelsen har en enkel jobb med å lage nye utsendelser, alt med din bedrifts grafiske uttrykk.

Webskjema

Samhandle med potensielle kunder og kunder gjennom webskjema. Med ClickDimensions kan du enkelt lage webskjemaer med vår dra-og-slipp-designer, inkludere skjemaene på nettstedet eller landingssidene dine, og raskt samle verdifull informasjon om potensielle kunder og kontakter.

Arrangementsintegrasjon

Vil du se hvilke potensielle kunder og kunder som deltar på arrangementene dine? ClickDimensions integreres med GoToWebinar, WebEx, Cvent og Eventbrite for å bringe hendelsesregistrering og deltakerinformasjon automatisk til CRM.

Rapportering

Maksimer fordelen av å ha ClickDimensions innebygget i Microsoft Dynamics CRM gjennom integrert rapportering. Koble e-postmeldinger, nettbesøk, sidevisninger og skjemaopptak direkte til CRM-kampanjer. Få innsikt i suksessen med salgs- og markedsføringstiltakene dine med ClickDimensions-data i Power BI.

ClickDimensions rapportering og statistikk

Undersøkelser

ClickDimensions gjør det enkelt å lage undersøkelser med vår dra-og-slipp-designer. Undersøkelser kan mailes til potensielle kunder, kontakter og bedrifter, og til og med knyttes til en sak. Alle dataene den besøkende sender inn, er koblet til CRM-dataen deres.

ClickDimensions spørreundersøkelser

Websporing

Med ClickDimensions kan du oppdage hvem som er interessert i dine produkter og tjenester gjennom websporing. Du vil se den faktiske nettaktiviteten til anonyme og identifiserte besøkende på nettstedet ditt i Microsoft Dynamics CRM.

ClickDimensions websporing

Lead skåring

Bruk intelligensen samlet av ClickDimensions for å score interessen for dine potensielle kunder for produktene og tjenestene dine. Ved å bruke lead score kan salgsteamet raskt og enkelt bestemme hvilke fører til å aktivt gå etter.

ClickDimensions lead skåring

Landingssider

Med ClickDimensions kan du raskt og enkelt lage dynamiske destinasjonssider uten HTML-kunnskap. Landingssider blir automatisk hosted i ClickDimensions, eller du kan legge inn landingssiden på det eksisterende nettstedet ditt. Du kan også legge inn skjema eller undersøkelser i landingssiden.

ClickDimensions landingssider

SMS

Utvid markedsføringskommunikasjonen din utover e-post. Med ClickDimensions SMS-meldinger, kan du sende tekstmeldinger til potensielle kunder og kontakter. Tekstmeldinger kan sendes i bulk eller med automatikk.

ClickDimensions SMS

Sosiale Media

ClickDimensions hjelper deg å gjøre mer med sosiale medier - rett fra Dynamics 365. Våre sosiale verktøy hjelper deg å koble markedsføringsaktivitetene dine til populære sosiale kanaler. Legg ut poster til selskapets Facebook-, LinkedIn-, Twitter- og Instagram-kontoer direkte fra Dynamics 365, og hold alltid dine følgere oppdatert. Innlegg kan settes til å gå live umiddelbart eller til et planlagt tidspunkt, og du kan se status og innhold på innleggene dine direkte i CRM. Med sosiale koblings- og sosiale delingsverktøy lar ClickDimensions deg utvide sosiale og e-post rekkevidde ved å koble de to kanalene.

ClickDimensions Sosiale Media

Kalender for markedsføring

Vær mer effektiv med en oversikt over alle dine markedsføringskampanjer og relaterte aktiviteter. Med vår markedskalender er alt innenfor fingertuppene rett innenfor Dynamics. Vil du kunne se hvilke av kampanjene dine som kjører i løpet av en bestemt måned, uke eller dag? Eller hvor mange sosiale innlegg teammedlemmene dine har satt opp eller planlagt for uken? Med markedskalenderen i ClickDimensions, har du synlighet i alt dette og så mye mer. Fleksibiliteten til å sortere etter dato, enhet eller CRM-eier gir deg innsikt for bedre planlegging.

ClickDimensions markedsføringskalender

Lær mer om ClickDimensions på deres egen hjemmeside som er full av informasjon.

Til toppen